Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘Snow Leopard’

Noticies, Software

Apple mostra com serà el proper Mac OS X

By , on 16 de juny de 2008
Snow Leopard, el proper Mac OS X 10.6

L’iPhone 3G no ha estat l’única novetat presentada per Steve Jobs a la Worldwide Developers Conference d’Apple, encara que si fou la que ha cridat més l’atenció per motius evidents, ja que s’esperava aquest anunci des de feia algun temps i Internet ha anat plena de rumors i prediccions sobre el que es presentaria. Quelcom que ha passat més desapercebut però que no per això és menys important (ans al contrari) és que en un altre ordre de coses, Jobs va donar el tret de sortida a la campanya mediàtica per a la propera versió major del sistema operatiu de la companyia que presideix, el Mac OS X. I és que ja sabem com fa les coses Apple: amb el “show” típicament americà.

Numèricament serà la versió 10.6, però sense cap mena de dubte serà més conegut pel seu “nom de pila”, Snow Leopard o Lleopard de les neus. Fins ara, les encarnacions d’aquest sistema han rebut noms com Panther, Tiger o Leopard, i és la primera vegada que rep un nom compost, encara que continua essent de felí. Personalment, veig que els noms en clau que Apple tria per als seus sistemes operatiu són tots molt agressius. Sens cap mena de dubte això té relació am,b l’elegància dels felins, el que no treu que siguin uns animals ràpids, eficaços i letals. Un missatge subconscient d’Apple? si us hi fixeu, els tancs de l’exèrcit alemany des de principis de la dècada dels quaranta empren el mateix sistema: durant la Segona Guerra Mundial els Panther o Tiger ja intimidaven als Sherman o T-34, potser igual de letals però que només amb pronunciar el seu nom hom potser no tenia la mateixa sensació d’agressivitat que amb la ben estudiada maquinària teutona.

Però centrant-nos novament en el programari en concret, a diferència de les versions anteriors, que normalment han presentat importants novetats respecte a les seves predecessores, Snow Leopard serà molt “tranquil·la” per als usuaris, doncs només es va a millorar i potenciar el que es va introduir de nou des de la 10.4 fins a la 10.5 .

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio