Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘Subbuteo’

Mòbils, Software
Un joc de futbol diferent

Subbuteo, ara per a l’iPhone

Permet jugar partides entre usuaris gràcies a la comunicació sense fils entre telèfons
By , on 27 de març de 2011

Una falta màxima en el joc. Imatge cortesia d'iTable Soccer

Aquells que tingueu una certa edat (ja camí de la quarantena, com un servidor) recordareu sens dubte un joc de taula que es va popularitzar a principis dels 80 mercès a una promoció del popular Cola Cao i de la companyia de joguines vallesenca Borràs i que buscava portar l’emoció dels partits de futbol a les sales d’estar de les nostres llars: el Subbuteo. Estic parlant d’aquells petits ninotets de plàstic enganxats a una base semi-esfèrica que s’empenyien amb gràcia contra una petita pilota, també de plàstic.

El Subbuteo en general (o futbol de taula, com se l’ha passat a anomenar avui en dia) està vivint una petita revifalla gràcies a Internet, els petits fabricants independents de material i el col·leccionisme. I el sector dels videojocs no n’és aliè, a banda que molts “veterans” d’avui en dia recordem (m’hi incloc perquè jo també n’era un aficionat) amb nostàlgia aquells dies en què érem més jovenets i teníem temps per jugar-hi. I aquesta nostàlgia ens fa susceptibles de comprar videojocs que ens recordin el nostre estimat Subbuteo.

iTable Soccer és la versió electrònica del Subbuteo per a dispositius amb iOS, malgrat que més per a l’iPhone que no per a l’iPad, ja que -almenys fins a on jo sé- no se li ha adaptat la pantalla al tamany més gran del tablet d’Apple ni a la seva superior resolució.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2017, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio