Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘Sun’

Noticies, Professional, Software

Sorpresa! Oracle compra Sun Microsystems

El valor total de l'operació supera els 7.000 milions de Dòlars
By , on 26 de abril de 2009
Així anunciava Sun Microsystems la seva propera absorció

Així anunciava Sun Microsystems la seva propera absorció

Aquest passat dilluns dia 20 es va donar a conèixer una noticia bomba: Sun Microsystems, una de les empreses històriques en el món de la informàtica, havia estat adquirida per Oracle Corporation, un altre dels noms propis que s’escriuen amb majúscules en aquest negoci.

Al llarg de les darreres setmanes s’havia estat especulant amb la possibilitat que fos IBM la què adquirís Sun Microsystems. De fet, sembla ser que aquesta ja feia temps que s’havia posat a la venda i buscava un comprador entre els seus iguals, ja que tot i disposar d’un posicionament privilegiat, arrossegava deutes des de l’explosió de la bombolla de les punt com a principis de la dècada present.

Per a aquells qui no esteu gaire al corrent del què es cou en el món de la informàtica, i menys a nivell empresarial, us diré que aquest moviment és molt important. Per a què us feu una idea de la transcendència que pot tenir, penseu que Oracle és considerada com el segon fabricant de programari del món darrera de Microsoft, mentre que Sun té a la seva cartera de productes alguns dels més importants actualment en el sector informàtic, com el llenguatge de programació Java (que potser us sonarà més perquè gairebé tots els telèfons mòbils existents admeten aplicacions i jocs Java) o la suite ofimàtica StarOffice, precedent directe de l’OpenOffice. Pels que esteu més posats en el tema, us deixo amb unes quantes reflexions en forma d’anàlisi del què pot donar de sí aquesta operació.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio