Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘tendencies 2011’

Noticies

Tendències tecnològiques del 2011

Visions de futur en l'àmbit de la tecnologia de consum, en la que les tablets i el 3D seran els grans protagonistes del proper any
By , on 23 de gener de 2011

Si en acabar el 2010 vam fer un repàs exhaustiu en diverses categories del que més havia marcat l’any, ara que comencem el 2011 és hora d’enfundar-nos el vestit de vident i intentar predir com aniran els trets uns propers mesos que es presenten ben carregats de novetats d’alló més interessants. En aquesta ocasió preferim obrir el camp de visió, i traçar algunes línies generals que tal vegada siguin les que marcarán els camins de la Tecnologia de consum (en majúscules) d’ara endavant. Són tendències, direccions esperades, visions, que els experts de l’àmbit, i nosaltres mateixos, creiem que seran decissius en tots els aspectes.

iPad va ser el precursor d'una tecnologia de futur

La veritat és que no cal disposar de grans facultats d’endevinació per afirmar les que a grans trets seran les tecnologies que més fort pegaran aquest 2011. En primer lloc, que canvï l’any és una bona excusa per tenir-nos a tots fent prediccions, però no és més que un punt d’inflexió simbòlic. I és que les coses no succeeixen de la nit al dia, sinó amb una evolució progressiva. Així doncs, el primer pas és girar la vista enrere i veure d’on venim: d’uns darrers mesos marcats per productes d’èxit fulgurant, de marques totpoderoses (Apple principalment o els mòbils amb Android), d’una tendència imparable cap a la portabilitat (amb Internet mòbil com a gran fita) i d’un Nadal en el que tothom anava boig per comprar un televisor en tres dimensions.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio