Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘TweetDeck’

Internet, Software
Integra els comptes de Facebook i Twitter en un de sol

Seesmic, un altre client social multiplataforma

Potser no ofereix un gran reguitzell de xarxes socials suportades, però sí es troba disponible per a força plataformes
By , on 11 de maig de 2010

La finestra principal de Seesmic

Aquesta és una altra eina que intenta facilitar-vos la vida en evitar-vos haver d’accedir via web als vostres serveis socials en línia preferits, tal i com hem vist amb anterioritat en altres aplicacions com TweetDeck i Digsby.

Seesmic ofereix un executable per a sistemes d’escriptori basat en el framework AIR d’Adobe, el que el fa multiplataforma i utilitzable en entorns Windows, Linux i Mac OS X. A més, per a Windows també disposa d’un executable natiu, el que fa que no haguem de necessitar imperiosament el framework d’Adobe, al qual no pocs usuaris li tenen certa mania.

Jo, no obstant, sóc molt amant de les eines multiplataforma, i per tant em decanto per la versió basada en AIR, la qual és molt fàcil d’instal·lar en el nostre sistema; en Windows, concretament, es pot fer mitjançant un assistent que no fa gairebé cap pregunta i el qual es pot anar passant tot prement al botó de següent a quantes qüestions ens plantegi. A més, ens plantifica una icona a l’escriptori, pel és ben senzill accedir-hi.
Continue reading »

Comments (0)
Internet, Software
Ens permet estar al corrent de l'estat del Twitter des del nostre escriptori

El Twitter d’escriptori

Es basa en el framework Adobe AIR, essent multiplataforma
By , on 9 de abril de 2010

TweetDeck sobre Windows 7. Imatge: Guillem Alsina

Tot i que no té les característiques principals d’un Facebook, LinkedIn o Xing, Twitter ha esdevingut una xarxa social de ple dret mercès a les relacions que s’estableixen entre els usuaris, i també gràcies a l’acció de l’empresa que hi ha al darrere, que ha sabut “moure fitxa” encertadament a cada moment en el que ha estat necessari per arribar a l’èxit.

Al servei de Twitter s’hi pot accedir via web, quelcom que a vegades pot ser ferregós encara que ens trobem en un ordinador de sobretaula, ja que ens obliga a tenir un navegador obert de manera permanent. Per solucionar aquest problema, i aprofitant l’API proporcionada pel servei de microblogging, alguns han desenvolupat clients que consisteixen en programes que es poden instal·lar al nostre escriptori i que ens permeten enviar missatges, estar a l’aguait del que diuen els nostres contactes i respondre’ls. Un d’aquests és TweetDeck, que s’empra majoritàriament per a Twitter però també permet gestionar comptes de Facebook, LinkedIn i MySpace des d’una única interfície.

Està construït sobre el framework Adobe AIR, que l’aplicació instal·larà també si no el troba en el sistema. Això fa compatible a TweetDeck amb les tres principals plataformes informàtiques que hi ha al mercat: Windows, Mac OS X i GNU/Linux.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio