Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘vídeo’

Cibersocietat

L’anunci de la Loteria més viral

L'anunci de la Grossa de Nadal ha sigut un èxit a Internet gràcies a les paròdies
By , on 27 de novembre de 2013

Ja no queda res pel Nadal, en menys d’un mes comencen les festes. I això implica preparar els regals, ultimar els detalls, organitzar els dinars i sopars entre familiars i amics, comprar les entrades per anar a veure Els Pastorets o comprar un número de la loteria. El proper 22 de desembre de 2013 es realitzarà el sorteig de la Loteria Nacional, i com a novetat a Catalunya, s’estrena La Grossa de Cap d’Any. Però a nivell estatal, el premi de Nadal és el més important. Ja s’ha estrenat l’anunci d’enguany, que com sempre s’espera amb moltes ànsies, però sense esperar-ho, s’ha convertit en un dels vídeos més virals de la temporada.

El passat 12 de novembre es va estrenar l’anunci de la Loteria d’aquest any i en menys de 24 hores les seves visites a Youtube no van deixar de créixer. Aquest any ha estat dirigit per Pablo Berger, director de la pel·lícula ‘Blancanieves’, protagonitzada per Maribel Verdú i guanyadora de 10 premis Goya. Compta amb la participació de Montserrat Caballé, Raphael, David Bustamante, Marta Sánchez i la Niña Pastori. Els cinc canten ‘Aquí está la Navidad’, però no és la cançó el que s’ha fet popular, sinó les seves paròdies.

Només en qüestió d’hores, van aparèixer a la xarxa una gran quantitat de muntatges que demostren el bon sentit de l’humor i la imaginació dels usuaris. En tots els casos, s’han agafat les imatges del vídeo original i s’hi ha posat a sobre altres cançons, com els Backstreet Boys, les Spice Girls, El Rey León, American Horror Story, The Walking Dead, etc. Hi ha versions de tot tipus, que fan semblar l’anunci original una pel·lícula de terror però per provocant-nos una rialla. Cal recalcar també la proliferació de gifs a diferents pàgines i blogs, que aprofiten les imatges (sobretot de Montserrat Caballé i Raphael) per fer-hi bromes.
Continue reading »

Comments (0)
Internet

¿Quant pagaries per veure continguts legals online?

La majoria dels usuaris pagaria entre 3,5 i 7 euros
By , on 19 de abril de 2012

Aquesta és probablement la gran qüestió que ens hem de plantejar els usuaris un cop que ha començat el tancament preventiu de webs de descàrregues a l’Estat i més encara des que el gran portal de descàrregues, Megaupload, va ser clausurat per l’FBI. Els usuaris que estaven acostumats a veure pel·lícules i sèries de televisió online o bé a descarregar-se-les o baixar-se música, han vist que darrerament cada cop és més complicat trobar els continguts.

Els usuaris prefereixen veure els vídeos online per la tele

Davant d’aquesta situació, com ja hem escoltat molts cops, torna a ser moment per baixar als videoclubs a llogar pel·lícules. Però els costums són difícils de treure-se’ls de sobre i els usuaris han donat senyals de que estarien disposats a pagar una quota mensual petita per tal continuar accedint a aquests continguts online.

De fet, un estudi publicat per Accenture – una companyia de consultoria i prestació de serveis tecnològics – ha conclòs que els usuaris espanyols estarien disposats a pagar entre 3,5 i 7 euros per veure vídeos per Internet. Aquest preu sembla estar per sota del que ofereixen els portals més famosos (Netflix, per exemple) que operen a altres països amb quotes que es troben al voltant del 15 euros.

Continue reading »

Comments (0)
General, Noticies, Software

Primer vídeo oficial de Windows 7 mostrant com funciona l’interficie multitàctil

By , on 5 de juny de 2008

Si quelcom es donava per segur en les especulacions sobre la propera versió del sistema operatiu de Microsoft, coneguda per ara amb el nom de Windows 7, és que inclouria capacitats d’interfície multitàctil. De fet, els mateixos Bill Gates i Steve Ballmer ja ho van confirmar fa uns dies, però ara en el bloc oficial de Windows Vista s’ha publicat un vídeo (que també podeu veure a YouTube i és el que encapçala aquesta noticia) que mostra clarament com funciona aquesta interfície i com s’hi treballa. Simplement espectacular.

Pel que podem veure, la rapidesa i efectivitat del sistema és total, assemblant-se a Surface, la tecnologia que Microsoft va presentar ara fa un any i que es dirigeix al mercat de l’oci d’alt estànding. De fet, és segur que la tecnologia que veiem en Windows 7 estigui basada en la mateixa emprada per Surface, i és probable que aquesta mateixa sigui ben aviat implementada en Windows Mobile doncs ja són molts els fabricants de terminals mòbils els que implementen solucions pròpies per donar capacitat multitàctil en els seus terminals equipats amb el sistema de Microsoft.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio