Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘videojocs independents’

Mòbils

L’avanç del joc indie a Espanya i al món

Molts títols a càrrec de petits estudis tenen cada cop més èxit de públic i comercial
By , on 20 de octubre de 2011

És una realitat que amb el pas dels anys, els videojocs han guanyat en acceptació i plataformes de distribució (com els smartphones), però al mateix temps han perdut la frescor que van tenir en les albors de la dècada dels 80 del passat segle. La primitiva tecnologia d’aquells anys no resisteix la comparació amb l’actual, però els jugadors troben a faltar l’originalitat de les trames i arguments de llavors.

El joc independent cada cop està aconseguint més èxit arreu del món

La capacitat de sorprendre sembla haver entrat en crisi. Les multimilionàries produccions a càrrec dels grans estudis pateixen un alarmant estancament. Grand Theft Auto, dels nord-americans RockStar, va ser potser l’última saga que va innovar amb el seu concepte de món obert en el qual confluïen multitud de gèneres. Però, després de quatre entregues, tampoc sembla oferir res nou. Els jocs amb èxit es perpetuen i el cansament comença a fer efecte entre un públic cada vegada menys motivat. La pregunta és inevitable: Hi ha espai per a la innovació en un sector tan encotillat com el dels videojocs, en què una dotzena de grans companyies es reparteixen el mercat?
Continue reading »

Comments (0)
Internet

Top 10 jocs “indie” imprescindibles

Recollim el llistat dels deu títols independents del món dels videojocs que no has de deixar escapar aquest 2011
By , on 28 de març de 2011

Ja fa anys que els amants dels videojocs sabem que no cal anar-se’n a un títol AAA (els reconeguts com a blockbusters del món dels jocs electrònics) per gaudir d’una experiència sorprenent. I és que cada vegada més estan agafant volada els jocs “indie”, que gràcies a l’ accés a Internet han donat als desenvolupadors l’oportunitat de no haver de ser part d’una gran companyia per poder produir jocs genials, i crear així una nova manera de fer negocis. N’hi ha de tots els colors: per a consoles de sobretaula, ordinador i per a smartphones.

Els jocs indie aconseguiran causar furor aquest 2011

És per això que si encara no heu tingut ocasió de provar algun d’ells, haurieu de repassar la llista que us portem avui, que inclou els que potser són els 10 millors per aquest any. Tots els jocs que presentem han sortit a la llum o han començat el seu desenvolupament durant el 2010. A més la majoria d’ells, degut a la seva condició “no del tot professional”, necessiten fons per poder seguir desenvolupant-se.

Certament, ha estat difícil triar només deu, perquè hi ha molts per tots indrets (fins i tot dins el món dels mòbils 3G) que són genials i caldria seguir la seva pista. Aquí va doncs la llista amb els 10 jocs indie als que s’ha de jugar aquest any:

10. Retro City Rampage
Una paròdia de Grand Theft Auto i el seu estil “drive and shoot ’em up”. Es tracta d’anar per la ciutat causant destrucció i desordre, atropellant gent i començant tirotejos amb la policia.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2017, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio