Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘wind’

windows

Word, Excel i PowerPoint ja estan disponibles per a la ‘preview’ de Windows 10

El nou Office està adaptat a dispositius tàctils
By , on 9 de febrer de 2015

Els usuaris d’ordinadors ja poden provar la versió ‘preview’ del nou sistema operatiu de Microsoft, l’anomenat Windows 10. Tanmateix, l’empresa nord-americana ha decidit també oferir de forma gratuïta les tres aplicacions més utilitzades del seu paquet d’ofimàtica: Word, Excel i Powertpoint. D’aquesta forma, Microsoft compleix amb una de les màximes del seu nou sistema operatiu que és la universalitat.

Els usuaris podran fer un primer tast a les noves versions de Word, Excel i PowerPoint per a la ‘preview’ de Windows 10, encara que no es tracten de les versions completes del producte. Microsoft ha decidit oferir de forma gratuïta les versions simplificades de les versions finals que s’inclouran en l’actualització del seu paquet ofimàtic, Office 2016, que estarà disponible a partir de la segona meitat de 2015, segons indiquen en el seu propi blog.

Les aplicacions Word, Excel i Powerpoint estan disponibles tant para PC com per a dispositius mòbils (properament) sempre que estiguin utilitzant la ‘technical preview’ de Windows 10. I, en unes poques setmanes, els usuaris de la ‘preview’ del sistema operatiu Windows 10 podran tindre accés a les versions reduïdes de les eines OneNote, Outlook Mail i Outlook Calendar.

Les aplicacions poden ser descarregades a través de la tenda de descàrregues de Microsoft i requereixen d’haver instal•lat prèviament el sistema ‘preview’ per a consumidors de Windows 10. Con a advertència, Microsoft ha registrat alguns inconvenients en les descàrregues, i es troben treballant per solucionar-ho al més aviat possible. Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio