Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘Yes.fm’

Cibersocietat, Internet
Serveis com Spotify, Yes.fm i el més recent Televeo en són bons exponents

El streaming acabarà substituint les descàrregues P2P per al visionat de continguts audiovisuals

By , on 31 de agost de 2009
Una captura de pantalla de l'aplicació Spotify

Una captura de pantalla de l'aplicació Spotify

Spotify, Yes.fm i altres serveis de streaming comencen a triomfar a la xarxa. El seu secret és oferir música gratuïtament allà on siguis, sense haver d’endur-te amb tu la teva col·lecció de fitxers MP3. En tots dos casos, i malgrat que en formes diferents, aquesta música és gratuïta. Només tenen una limitació: has de tenir Internet allà on vulguis escoltar la teva música.

Diuen molts -alguns, fins i tot, veus força autoritzades- que les descàrregues P2P tenen els dies comptats, que el futur a mitjà i llarg termini es troba en el streaming. A mida que la banda ampla es vagi imposant i que les tecnologies sense fils com la 3G i el WiMAX es vagin expandint portant amb elles l’omnipresència d’Internet, els internautes aniran descobrint com n’és de còmode deixar de dependre d’un eMule o un Ares instal·lat a l’ordinador, de no deixar de tenir un cert patiment per si ens pot enganxar la SGAE, i de pensar “vaja! m’he deixat els MP3 al disc dur de casa!” per passar a dir “tinc un ordinador al meu abast? doncs ja tinc música!”.

Personalment, i entre aquests dos, prefereixo l’Spotify, ja que proporciona una millor qualitat en l’àudio vers Yes.fm. Però, per contrapartida, un avantatge de Yes.fm sobre Spotify és que mentre que per escoltar les cançons d’aquest darrer servei es necessita la instal·lació d’un programa client als ordinadors en què el vulguem fer servir, Yes.fm empra una tecnologia de streaming compatible amb els principals navegadors. I, com en en molts altres casos, de moment el programa només està disponible per a Windows i Mac OS X.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio