Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 

Post tagged with ‘YouTube’

Noticies

Quins són els vídeos més vistos per YouTube aquest 2015?

Coneix les preferències d’aquest any
By , on 30 de desembre de 2015

youtube

La plataforma de vídeos YouTube ha elaborat un ranking amb els vídeos que han sigut més rellevants durant aquest any 2015, creant diferents llistat amb els continguts generals i musicals més visitats a Espanya i a nivell internacional. Els usuaris de YouTube a Espanya disposem de dues llistes de continguts audiovisuals que mostren les tendències i els gustos dels usuaris de la plataforma al nostre país.

A Espanya, els YouTubers tenen un gran pes a l’hora de conformar el llistat amb els continugts no musicals més vistos pels usuaris. Noms com El Rubius, Auronplay o Vegeta777 han aconseguit que un dels seus vídeos del 2015 sigui un dels que ha rebut més visites durant tot l’any, però també han sabut connectar amb el públic per generar interaccions. No obstant això, el rei dels continguts generals ha estat l’espot ‘Vale’ de Estrella Damm, que aquest any comptava amb noms com Quim Gutiérrez, Dakota Johnson y Alejandro Amenábar.

I entre els vídeos musicals? Bé, en aquests cas podem dir que els espanyols sentim predilecció per aquelles cançons dins del gènere del Reggeton i Pop Llatí. Alguns dels músics més populars al llistat són Ricky Martin, Marc Anthony o Nicky Jam. Tanmateix, alguns artistes internacionals han aconseguit que les diferències idiomàtiques no importin i escoltem un i altre cop els seus singles, com Ellie Goulding o el raper Wiz Khalifa. Continue reading »

Comments (0)
Internet

YouTube presenta un servei Premium sense anuncis i amb contingut exclusiu

YouTube Red arriba el 28 d’octubre a EE.UU
By , on 31 de octubre de 2015

youtube

L’accés a continguts originals i vídeos sense anunci, aquests són els poderosos reclams de YouTube Red, el nou servei de subscripció Premium de la plataforma més popular de vídeos online. Els usuaris de YouTube Red podran accedir als continguts de la xarxa sense anuncis i al servei Google Play Music; de moment, la subscripció només estarà disponible als Estats Units a partir del 28 d’octubre però s’anirà estenent progressivament a altres països.

YouTube ha fet oficial que, en menys d’una setmana, llençarà aquest nou servei de subscripció Premium. El primer més serà de proba i gratuït. Un cop superat aquest període, el servei YouTube Red costarà 9,99 dòlars mensuals per a la versió d’escriptori i per a la versió mòbil Android; en canvi, els usuaris de iOS que vulguin gaudir de les avantatges del servei Premium de YouTube hauran de pagar una mica més, uns 12,99 dòlars cada mes.

La subscripció a YouTube Red permetrà gaudir de continguts originals i vídeos sense anuncis,però també permetrà l’accés a altres serveis com YouTube Gaming, la plataforma de vídeos YouTube Kids i a Google Play Músic. A més, els subscriptors podran accedir properament al futur servei de música en ‘streaming’ YouTube Músic, que promet ser un bon competidor d’altres serveis com Apple Music. Continue reading »

Comments (0)
Cibersocietat

YouTube llençarà un nou servei de música en streaming a finals de 2015

La subscripció costarà uns 10 dòlars mensuals
By , on 31 de juliol de 2015

youtube

La xarxa de vídeos YouTube previsiblement llançarà el seu nou servei de música sense descàrrega ‘Music Key’ a finals de 2015, segons han anunciat els responsables de la companyia. Amb el nou servei de subscripció de música ‘Music Key’, Google –empresa propietària de la YouTube– vol competir al mercat de la música en streaming amb altres gegants del sector com són Apple i Spotify.

El servei de música ‘Music Key’ ja va aterrar a la xarxa el passat mes de novembre, quan YouTube va llançar-ne una versió beta. Els usuaris que es van subscriure a aquest nou servei van abonar un preu promocional de 8 dòlars mensuals i han pogut gaudir en primícia del que serà el servei de música en streaming de Google. No obstant això, els responsables del projecte han explicat que a partir del llançament oficial el servei, que previsiblement serà a finals d’aquest any, el cost de subscripció s’elevarà fins als 10 dòlars al mes.

Aquest període de prova li ha permès a YouTube obtenir retroalimentació per part dels usuaris que s’han subscrit al servei en beta i millorar la plataforma per llançar-la de forma oficial a finals d’aquest any. D’aquesta forma, durant gairebé un any, l’empresa tindrà temps de millorar el servei de música en streaming per atreure al màxim nombre d’usuaris i així poder competir amb els altres serveis de música en streaming d’Apple o Spotify . Continue reading »

Comments (0)
Noticies

Ja arriba el Youtube de pagament

Caldrà pagar per poder accedir a alguns canals de Youtube
By , on 14 de maig de 2013

Youtube

Youtube és una pàgina web de reprodueix vídeos de gran èxit. Allà s’hi troben els vídeos més populars i virals, els videoclips dels artistes, tràilers de sèries i pel•lícules, etc. És una plataforma gratuïta, que es beneficia del gran nombre de visites per part dels usuaris i la publicitat. A més, permet crear comptes, pujar vídeos i rebre comentaris i subscriptors. Com era d’esperar amb l’èxit que té, ja s’ha introduït la possibilitat de pagament. En principi, es presenta com una prova, com un projecte al qual han estat treballant durant molt temps. Són uns canals concrets als quals cal pagar per poder accedir als seus continguts.

El pagament es realitza mensualment, tot i que s’ofereixen els primers 14 dies de forma gratuïta. El pagament és de 76 cèntims d’euro, tot i que pot variar en funció de cada canal i creador de contingut. Ara per ara, el més car és ‘pie in the Sky’, que costa 3’83€ al mes. Caldrà esperar a veure l’èxit que té aquesta possibilitat i, en funció d’això, com varien els preus i a quins màxims arriben. Pel què fa al preu, el 45% dels beneficis se’ls queda Google i la resta els propietaris del canal. Una xifra molt baixa perquè pel què fa a les aplicacions per mòbils i tablets, els creadors es solen quedar el 70% dels beneficis obtinguts.

En un primer moment, es creen 53 canals amb continguts originals i diferents per tal de poder despertar l’interès de pagar front l’enorme oferta gratuïta. Són canals d’esports, acció, motor i infantils, amb vídeos dels Muppets, per exemple, els famosos personatges de ‘Barri Sèsam’. De moment, el servei només està disponible en 10 països del món, entre els quals no hi ha Espanya, però arribarà en breus i segurament ho farà de la mà d’esdeveniments esportius com la Lliga de Futbol o el Moto GP, amb imatges d’alta qualitat i de gran popularitat.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio