Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
General, Noticies

Els 20 productes tecnològics més molests de la història

By , on 23 de maig de 2007

La revista PC World ha publicat una llista, elaborada entre els usuaris i els editors, amb els 20 productes tecnològics més “xungos” de la història. En aquesta llista tenim articles intrusius, amb hàbits irritants i que et toquen els nassos constantment Productes que han fet la punyeta al personal durant anys.

Compte, és una llista de PC World, i nosaltres ens fem ressò d’ella, però no ens fem responsables si fereix la sensibilitat d’algun autor d’algun d’aquests productes (com si algun d’ells ens llegís :P). Una altra cosa, no confondre aquesta llista amb la de els pitjors productes de la història. La llista que ens ocupa podríem dir que és de productes malintencionats, és a dir, dolents però a més a mala llet.

anem a destacar uns quants d’ells. I començarem pel nombre 1. Es tracta d’un Disc AOL disc de prova d’accès a AOL. Més que el disc en sí, el que constaten es que es tracta de una de les pitjors i més bèsties campanyes de marketing, tant per lo pesat com per lo irresponsable respecte el medi ambient per generar tanta brossa. I es que es calcula que es van distribuir més de 1000 milions d’aquests CDs des de 1993 fins 2006.

En el número dos tenim la recopilació de bugs més gran de la història. Un producte cridat Microsoft Windows Me. En el meu ordinador va durar, després d’instal·lat, un parell d’hores fins que vaig tornar al meu windows 98 (té collons la cosa).

El lloc múmero tres és per als media players que usen DRM per a tocar els nassos al personal. Bueno, en aquest cas em sembla que la ira està enfocada cap al producte equivocat, perquè, què va a fer el chavalito (el reproductor) si els fitxers que intenta reproduir està protegits pel DRM?.

Els lectors de la revista també s’han donat pressa a ficar a un nou producte, i no podia ser altre que Windows Vista, que ocupa el lloc número vuit.

I així fins a 10 productes seleccionats pels lectors i altres 10 productes seleccionats pels editors. Al final, a nota de conya, donen una llista d’accions a emprendre en el cas que vulguis fer un producte d’aquest tipus (és a dir, toca pilotes).

Font: UberPC.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Els 20 productes tecnològics més molests de la història”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio