Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
General

Facebook permet restringir qui vols que aparegui a ‘Un dia com avui’

Bloqueja persones o dates no dessitjades
By , on 27 de octubre de 2015

facebookLa xarxa social Facebook porta mesos fent funcionar ‘Un dia com avui’; una aplicació que ens torna a mostrar de forma automàtica algunes de les publicacions que més ens han agradat, essent molts cops moments que recordem amb entusiasme i que ens desperten la nostàlgia més dolça… però d’altres, no. A més d’un usuari, l’aplicació ‘Un dia com avui’ els ha jugat una mala passada al mostrant-los una publicació sobre un dia negre (la mort d’un familiar o un acomiadament) o una persona que es vol oblidar.

Per evitar que els mals records tornin a assaltar-nos només obrir el nostre compte a Facebook, els responsables de la xarxa social han engegat un filtre per evitar records tristos i persones que no volen que tornin a aparèixer en la nostra vida. Si creus que no ets capa de trobar la forma de configurar aquesta opció, et presentem un senzill tutorial de 10 passos per a poder filtrar quines publicacions poden aparèixer en ‘Un dia com avui’:

1. Punxa sobre la icona de Configuració del teu compte de Facebook (o entra a l’enllaç www.facebook.com/onthisday).

2. Si optes per la primera opció i no has anat directament a l’enllaç, veu a l’apartat de Notificacions i, dins d’est, al primer apartat. ‘En Facebook’. Punxa a editar.

3. Busca la pestanya de ‘Un dia com avui’ a l’apartat de notificacions rebudes. Si vols no tenir activa aquesta aplicació, punxa a ‘desactivar’. En canvi, si vols seguir tenint-la, fer click a activar.

4. Una vegada activada, ‘Un dia com avui’ apareixerà en la columna d’aplicacions, a l’esquerra del teu perfil de Facebook. En punxar en ella, s’obrirà l’aplicació en la teva pantalla.

5. Una vegada dins, punxa en Preferències.

6. La pestanya et mostrarà persones i dates. Pots triar què vols bloquejar del teu records: una, altra o ambdues.

7. Per bloquejar persones, n’hi ha prou amb punxar a Editar. S’obrirà una nova finestra on has d’introduir el nom de la persona que vols bloquejar dels teus records. Una vegada afegides totes, prem a ‘guardar’.

8. En canvi, si el que vols bloquejar són dates, acudeix a l’apartat corresponent. S’obrirà llavors una finestra on introduir el període de temps a esborrar dels teus records. Pots introduir tants períodes de temps com desitgis, n’hi ha prou amb punxar a Seleccionar dates tantes vegades com necessitis. Una vegada acabat, prem a guardar.

9. Tanca la finestra de preferències de la teva Un dia com avui.

10. A partir d’ara, cap record trist tornarà a aparèixer quan obris Facebook.

 

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Facebook permet restringir qui vols que aparegui a ‘Un dia com avui’”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio