Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Cibersocietat, General

Google+ estrena ‘Pàgines’

Aquest nou servei permetrà les empreses crear perfils a la xaxa social
By , on 13 de novembre de 2011

La xarxa social del gegant del cercador fa una passa important amb la incorporació del seu nou servei, ‘Pàgines’, que permet a les empreses de crear-hi el seu propi lloc. Aquesta és una funcionalitat que no estava prevista en la fase d’implantació de la xarxa, però en la nova fase que encetem amb què els de Mountain View pretenen consolidar el Google+, una xarxa que ja ha aconseguit aplegar a més de 40 milions d’usuaris. El servei que ara es posa en marxa té encara algunes mancances evidents, acostumats com estem a les pàgines d’empresa que ja oferien tant Facebook com ara l’espanyola Tuenti. A continuació fem una ulladeta a les noves característiques implementades.

Pàgines de g+

'Pàgines' la nova funcionalitat de Google+.

La primera cosa amb què ens trobem és que l’aspecte de les pàgines Google+ són a simple vista molt semblants als perfils d’usuari normals. Tot i això, tenen algunes diferències de funcionament que cal conèixer. La principal d’elles és que les ‘pàgines’ no poden afegir usuaris als cercles si aquests usuaris no els hi han afegit als seus primer, de manera que no compten amb l’opció de compartir amb els cercles ampliats. Si hi haguera aquesta funció, la publicació d’una pàgina podria arribar a persones que no l’han inclosa als seus crecles, cosa que es vol evitar per tal d’estalviar la publicitat no desitjada o spam.

Això no vol dir però, que no puguem compartir informació pública postejada per qualsevol usuari, tot i que no haja afegit la nostra pàgina als seus cercles. Després de tot això vol dir informació pública, no? Igualment, la impossiblitat d’afegir usuaris que no ens hagen afegit abans no s’aplica amb altres pàgines, les quals podem afegir lliurement de la mateixa manera que ho faríem de normal.

Quant a l’hora de crear les pàgines, ens oferirà escollir entre cinc categories, totes més o menys amb les mateixes fucionalitats llevat de ‘negoci local’, que a més ens dóna la possiblitat d’afegir-hi un gmaps amb la localització del negoci, cosa que ens obligarà a incloure-hi el telèfon del local i l’adreça, i ens permetrà a més d’adjuntar-hi també l’horari de funcionament de l’establiment. A més, durant el procés de creació de la nostra pàgina ens demanarà també si el nostre contingut serà per a tots els públics, majors de 18, majors de 21 (EUA), i l’estranya opció ‘contingut relacionat amb l’alcohol’. Això servirà perquè només puguem afegir usuaris que concorden en edat amb els nostres continguts.

Ja per acabar, una curiositat és que Google ha decidit indexar específicament les seues ‘pàgines’, de manera que d’ara endavant, per buscar la pàgina Google+ de qualsevol empresa, només caldra afegir un signe + davant del nom del que volem trobar a la barra de cerques del buscador i ja ho tindrem, podrem agregar-la directament si ens hi agrada.

Via| Genbeta

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Google+ estrena ‘Pàgines’”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio