Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Destacats, General

iPad Mini: preview

Una bona estratègia per frenar el mercat de Windows 8?
By , on 17 de octubre de 2012

La empresa de la poma estrena el proper 23 d'octubre el seu nou iPad Mini

Pot resultar molt interessant observar el comportament de la companyia Apple en els pròxims dies. Ja es molta l’expectativa que està causant el llançament del nou iPad Mini, podriem dir que fins hi tot massa.

Cupertino encara ha de solucionar alguns dels problemes que van sorgir poc després del llançament de l‘iPhone 5. Les queixes pel que fa a la facilitat amb la que es marca l’alumini de la seva carcassa han portat a Apple a activar un pla de control de qualitat molt més intens i elaborat, la qual cosa provoca de forma gairebé automàtica una reducció en la seva capacitat d’entrega.

Al mateix temps, no cal recordar que Foxconn continua acumulant incidents, dels quals alguns molt seriosos en la seva carrera de producció per al gegant de Cupertino.

Si l’iPad Mini aconsegueix una benvinguda entre els seus usuaris similar al de l‘iPhone 5 en les seves primeres hores, el més probable és que Apple també hagi de lluitar amb la producció del seu nou model de tablet, encara que alguns analistes ho veuen com una mena de segona oportunitat,  perquè Apple aconsegueixi desplegar el seu repertori sobre l’escenari sense tantes complicacions i cap mena de impediment.

També canvia el lloc habitual del esdeveniment, en comptes de repetir la seva presentació al Centre Yerba Bona, com es habitual, la companyia de la poma ha enviat les invitacions per al “Califòrnia Theatre” a Sant Josep, un lloc àmpliament reconegut per la seva bellesa.

I seguint amb el mateix procés de l‘iPhone 5, el nou iPad Mini haurà de compartir l’atenció dels mitjans primer amb una nova MacBook Pro de 13 polzades amb pantalla Retina, i després amb la nova versió de la Mac Mini.

La gran qüestió que te a tots els seus usuaris trasbalsats, es quin serà el preu de l‘iPad Mini. Òbviament s’ubicarà per sota de l’iPad convencional, però la mesura de referència no està en l’actual tablet d‘Apple, sinó en l’iPod Touch. La nova generació del reproductor ha tingut importants millores en les seves especificacions, però a un preu de 299 dòlars als Estats Units, la seva popularitat ha estat baixa.

Sembla se que rondarà sobre els 400 $, encara que no es descarta la possibilitat d’una sorpresa. El 23 serà l’iPad Mini, mentre que el 26 arribarà la Surface, el model bàsic al mateix preu que l’iPad 3.

Foto: Aditza 121

Via: Apple

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “iPad Mini: preview”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio