Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
General, Noticies

Magic Finger: preview

La forma més fàcil de convertir qualsevol superfície en interfície tàctil
By , on 29 de octubre de 2012

Amb el teu propi dit podràs convertir qualsevol superfície en una interfície

En més d’una ocasió hauràs utilitzat un ratolí sense fils i, des del llit, intentar moure sobre els llençols, el teu pit, els teus mobles perquè reaccioni adequadament i et eviti aixecar a buscar un Mousepad.

Per desgràcia, la possibilitat depèn de la tecnologia làser, i com estem en temps on el tàctil és la norma, a uns científics se’ls va ocórrer una idea. Gràcies al Magic Finger, ho han fet possible de forma parcial, a continuació t’expliquem com és que des del teu dit podràs convertir qualsevol superfície en una interfície tàctil.

El fet que aparegui tants cops la paraula tàctil a internet no es casualitat, sinó a un moment que s’està vivint en la tecnologia de consum on els perifèrics estan començant a ser cada vegada més perifèrics, donant-li la centralitat del comandament a les mateixes superfícies que emeten el contingut.

En el moment que es va crear el trackpad, sabíem que l’electrònica de consum havia posat un nou objectiu en la seva sender cap al desenvolupament de si mateixa. Les superfícies tàctils d’avui, així com, tant de bo, els comandaments hàptics del futur, trenquen amb la generació anterior i s’estableixen com l’estàndard de tot el que ha de venir d’ara en més.

Així doncs, podem dir que el tàctil s’apodera del món i hi ha un invent que vol aprofitar aquest destí. Es tracta de Magic Finger, un dispositiu que des del teu dit pot convertir qualsevol superfície en una interfície tàctil.

Magic Finger  introdueix una manera còmoda per convertir Qualsevol superfície en una interfície tàctil, Tant ‘en al mitjà d’un viatge o en la cafeteria de la teva universitat. Els Científics d’Autodesk Research de la Universitat d’Alberta i Altres de la Universitat de Toronto han aconseguit crear una mena d’anell AMB velcro que te una càmera NanEyes minúscula AMB 01:00 lent especial treballant al costat-i d’un sensor Tipus ratolí.

La primera lent te la funció d’actuar com un ratolí, amb una baixa resolució i un detector de velocitat per seguir el moviment del teu dit. L’assoliment està en el segon sensor, el HDNS-2100, que amb la seva alta resolució pot reconèixer 32 superficies diferents i textures amb un 98% d’eficiència. Parets, pantalons, els teus braços nus, i moltes altres superfícies per les que voldries passar el dit i moure alguna cosa en un ordinador o smartphone.

Foto: Bb_matt

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Magic Finger: preview”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio