Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Cibersocietat, General

Re.vu fa brillar el teu currículum

Una eina que ens farà més visibles a la xarxa
By , on 21 de novembre de 2011
Re.vu

Re-vu converteix el teu currículum en una obra d'art.

Vivim una època en què mai no falten candidats per a un lloc de treball qualsevol, més bé el contrari, cosa que lògicament dificulta bastant la dura tasca de trobar feina, ja que la competència és força ferotge. Com evitar que el nostre currículum acabe abocat a la trituradora de paper llest per ser reciclat? La primera cosa que necessitem, òbviament és que es fixen en el nostre currículum. Re.vu és una eina que ens pot facilitar enormement la visibilitat.

Currículum sobri en text, format clàssic, estructurat en apartats, innovador i modern? Com que en aquest tema hi ha diverses teories i cap veritat absoluta, re.vu ofereix la possibilitat de combinar tots els formats de currículum, des de la infografia al portafoli, passant com no pel model tradicional. Tots ells accessibles des d’un mateix lloc centralitzat. Per començar a fer servir re.vu només caldrà que ens registrem i triem URL, que durà el format re.vu/nomd’usuari.

A partir d’aquí tenim la possibilitat d’emplenar totes les dades camp per camp o bé ajudar-nos important el nostre perfil de LinkedIn (els que el tinguen, és clar), tot i que després és possible que acabem rectificant o canviant tot allò que no quadre. Si opte per l’opció manual ens demanarà que completem l’apartat d’informació personal, des d’on podem afegir una breu descripció que apareixerà junt amb el nostre nom i la nostra professió. Podem afegir també el currículum en text, així com una foto, amb l’opció de mostrar-la en portada o no. Com no, també hi ha l’opció d’adjuntar els enllaços al perfil de les xarxes socials o altres vincles relacionats amb nosaltres, com ara blogs, pàgines web, etc.

El següent pas és emplenar la nostra vida laboral, cronològicament i amb possibilitat d’afegir els logos de les empreses, que després es veuran a la infografia. Si la nostra professió està relacionada amb l’arquitectura, la publicitat o el disseny gràfic, la secció portafolis ens servirà per tal d’adjuntar treballs nostres en els formats més comuns, això sí, amb un màxim de 2 MB de pes per arxiu. El mateix passa amb la secció Exemples del nostre treball, on podem pujar documents en format PDF, Word, PowerPoint o ODT.

Re.vu té la possibilitat d’incloure la nostra pròpia imatge de fons i tretze temes amb diverses tipografies, fons, etc. També podem ordenar els continguts al gust, però va fluix en el tema dels gràfics, sempre del mateix tipus. Un punt fort però és la possibilitat de consultar les estadístiques de visita del nostre currículum, així com també afegir altres com a favorits, permetre la indexació pels cercadors o promoure’l mitjantot poes xarxes socials. Fins i tot podem crear un codi QR per tal de compartir-lo de forma més original encara. Així, si no ens contracten, no podrem dir que no ho hem intentat!

Via| Genbeta
Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Re.vu fa brillar el teu currículum”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio