Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
General, Mòbils

Un 50% de beneficis per cada iPhone

By , on 6 de abril de 2007

iPhone
Veig en diferents publicacions que Apple pretén obtenir un benefici d’un 50% aproximadament per cada iPhone venut. Suposo que Steve Jobs i companyia volen seguir la mateixa estratègia que usen amb el iPod, gràcies a la qual se sosté l’economia de tota l’empresa. I és que, com tot el món sap, el iPod és un producte sobre valorat en el sentit que hi ha una gran diferència entre el cost de producció del producte enfront del preu de venda del mateix, de manera que el marge de beneficis per cada unitat és enorme. Però clar, si la gent ho compra no hi ha motius per a ajustar el preu a una quantitat mes “apropiada”.

Potser l’avantatge que han tingut amb el iPod és ésser una mica els “pioners” en el mercat dels reproductors d’ mp3. Però aquest no és el cas del iPhone, crec jo, per molts gigues i pijades que tingui el telefonet. Així que no se jo si els tornarà a sortir bé la jugada.


La bestiola sembla que pot molar, però la competència que trobarà serà major que la que ha tingut el iPod, pel que és normal que el preu es vagi ajustant al que realment val el producte a mesura que passi el temps.

De totes maneres caldrà veure com acaba l’assumpte del nom (“iPhone” és un nom registrat per Cisco) abans que surti al mercat.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Un 50% de beneficis per cada iPhone”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio