Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
General, Noticies

Xbox Music debutarà a la Xbox 360

Demà mateix surt a la venta el nou Xbox Music per a Xbox 360
By , on 15 de octubre de 2012

Xbox Music a Espanya per a Xbox 360

Per fi ha arribat el gran dia. Demà mateix, dia 16 d’octubre, Microsoft llençarà al mercat la seva nova plataforma Xbox Music a la seva estimada Xbox 360, brindant així als posseïdors de la consola el privilegi de ser els primers a provar aquest nou servei musical en streaming, la cual cosa pretén plantar cara a propostes tan populars com Spotify o Pandora.

Tot això únicament és la punta d’un gran iceberg, perquè com ja sabem, la companyia Redmond esta pensant en muntar el seu propi entramat de música a la carta, estrenant també la seva nova idea tant en equips amb Windows 8 com en dispositius amb Windows Phone 8.

Relacionat amb la temàtica dels primers, la posada de llarg serà el proper 26 d’octubre coincidint amb la sortida oficial del sistema operatiu, mentre que els terminals amb el sistema operatiu mòbil encara hauran d’esperar una mica més per gaudir segons la firma, l’arribada es produirà molt més aviat del que imaginem,  una vegada que estigui en tablets i PC.

En el cas de Windows 8, un dels millors avantatges que ofereix és el seu ús totalment lliure e il · limitat durant sis mesos, de manera que no serà necessari emprar una Xbox Music Pass per accedir, això sí, després d’aquest període s’afegirà una limitació per temps.

En canvi Xbox 360 i Windows Phone 8 únicament i exclusivament podran fer ús de la plataforma si compten amb aquest compte per als usuaris de la consola hi haurà un mes gratuït de prova, mentre que Windows 7 i Windows Phone 7/7.5 es quedaran directament fora de qualsevol opció amb aquest servei musical.

Relacionat amb els preus, a falta de conèixer els imports en euros et apuntar que el cost serà de 9,99 dòlars, unes 8,9 lliures al mes o de 99,9 dólares/89, 90 lliures a l’any per al compte Xbox Music Pass .

Com a noticia d’última hora i gran informació per tots els usuaris d’aquesta companyia,  us podem confirmar que la companyia Microsoft ja ha confirmat el llançament del nou Xbox Music a Espanya per a Xbox 360 demà mateix, i el proper 26 d’octubre per a Windows 8 i Windows RT. El preu serà de 9,99 euros al mes.

Foto: Pop Culture Geek

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Xbox Music debutarà a la Xbox 360”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio