Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Hardware

AirPort Extreme: la nova estació d’ Apple

By , on 18 de abril de 2007

Apple

Apple ha creat una nova Estació Base, la AirPort Extreme. Sens dubte, es tracta d’un accessori sense fil que et facilitarà moltes de les seves tasques a casa, en l’escola o l’empresa.

La AirPort Extreme té una seguretat molt alta i una velocitat espectacular que permet treballar amb tot tipus de programes, descarregar en poc temps i jugar online a velocitat real.


A més, altres aspectes com la impressió o la realització d’una còpia de seguretat del teu ordinador també són més fàcils amb la innovació de Apple.

Entre els seus avantatges també estan les estrictament físiques, doncs amb 16.5 centímetres de llarg i 3.4 d’alt, i un disseny adaptable a molts tipus d’interiors, no et suposarà un entrebanc més en el teu despatx.

AirPort Extreme treballa amb xarxes sense fil d’alta velocitat, una tecnologia encara poc coneguda però que ja està en molts dels nous ordinadors Mac i menys PC. No et preocupis si tens un ordinador més vell, l’Estació està configurada per a funcionar amb ells i compte amb Wi-Fi.

Navegar, xatejar, enviar correus electrònics, documents, imatges… tot et resultarà més senzill amb AirPort Extreme. Altres opcions com l’accés a un disc dur compartit sense cables, o la restricció de continguts per a adults també són interessants de conèixer.

Entra en la pàgina oficial de Apple i coneix millor totes les seves prestacions. Segur que et convencen.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “AirPort Extreme: la nova estació d’ Apple”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio