Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Hardware

Apple millora la protecció de les bateries dels seus aparells als Estats Units

Els usuaris poden renovar bateries desgastades
By , on 6 de juliol de 2015

bateria

La companyia tecnològica Apple ha decidit fer una millora dels termes del seu AppleCare Protection Plan i AppleCare+ per als seus dispositius iPhone, iPad i MacBook (que abans no podien accedir a aquesta cobertura). L’empresa nord-americana, seguint una estratègia de millora dels serveis postvenda, ha decidit ampliar la política de canvi de bateries amb menys d’un 50% de la seva capacitat original a aquells aparells que estiguin per sota del 80% de la mateixa.

Així doncs, els compradors de productes Apple iPhone, iPad i MacBook que tinguin problemes amb les seves bateries i tinguin contractat un servei AppleCare Protection Plan o AppleCare+ podran substituir les bateries lleugerament desgastades o malmeses. La novetat radica en que aquesta substitució a través dels plans de manteniment dels terminals i aparells Apple s’augmentarà de bateries amb 50% de càrrega a bateries amb 80% de càrrega.

La millora en els termes i condicions dels plans AppleCare implica que les bateries dels aparells Apple amb menys d’un 80% de capacitat de càrrega respecte a les bateries originals podran canviar-se de forma gratuïta durant el període que dura el pla de protecció de l’aparell. Les bateries que estiguin fora d’aquesta garantia especial també podran canviar-se, però amb un cost addicional que varia des dels 29$ per iPods fins als 349$ en els ordinadors MacBook Pro.

Tanmateix, no tots els aparells comercialitzats per Apple podran acollir-se a aquesta millora del pla de protecció. Els models que estan inclosos en aquesta millora són tots els models d’iPhone, iPad, iPod, Apple Watch, MacBook air, MacBook Pro retina, MacBook de 13″ de 2009 d’ara endavant i MacBook Pro fabricats en 2009 o amb posterioritat. De moment la mesura solament s’ha aplicat als usuaris Apple dels Estats Units però s’espera que aviat puguem gaudir de la millora del pla de protecció entre els usuaris Apple d’Espanya.

Amb tot, es tracta d’un gran pas per part d’Apple; no solament per augmentar la cobertura de la pèrdua de bateria dels seus dispositius mòbils, sinó perquè abans no cobria aquest aspecte en els Macbook. Fins a aquest moment, Apple canviava gratuïtament les bateries dels seus ordinadors portàtils en cas que estiguessin defectuoses, no perquè perdien capacitat. Així doncs, es tracta d’una millora notable en el servei que presta la companyia als seus compradors.

Imatge: JAK SIE MASZ

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Apple millora la protecció de les bateries dels seus aparells als Estats Units”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio