Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Hardware, Mac, Noticies

Apple presenta a la MacWorld Expo un nou MacBook Pro de 17”

By , on 10 de gener de 2009
El nou MacBook Pro de 17 polzades

El nou MacBook Pro de 17 polzades

No ha estat una edició de grans llançaments per a la companyia de Cupertino a la fira MacWorld Expo de San Francisco, i més tenint en compte que com ja havia anunciat Apple, aquesta serà la darrera edició a la què es presenti, ja que gràcies a l’omnipresència d’Internet, ara té una nova manera de mostrar els nous productes que llança, sense haver de recórrer a esdeveniments presencials. És per això que molts fans de la companyia de la poma mossegada esperaven una traca final que només s’ha quedat en això, en final però sense la traca.

A més de les presentacions de noves versions dels paquets iLife’09 i iWork’09, el més destacable del show al meu parer és la presentació del MacBook Pro amb pantalla de 17 polzades. Aquest ve a complementar l’absència que es va donar en la darrera renovació de la gamma de portàtils d’Apple, ja que només van constar els models de 13 i 15 polzades a més del MacBook Air.

En ser una eina professional, la configuració del nou MacBook de 17” no deixa lloc a dubtes: munta una CPU Intel Core 2 Duo de fins a 2,93 GHz. i fins a 8 GB. de memòria RAM (si se’m permet l’expressió, una autèntica “bestialitat”), amb unitat de disc dur de 320 GB.


[ad]

En l’apartat gràfic estarem coberts de sobra per una NVIDIA GeForce 9400M (desenvolupada conjuntament entre el fabricant de GPU’s i la mateixa Apple per a la gamma de portàtils d’aquesta darrera) o bé per la NVIDIA GeForce 9600M GT.

Una vista del teclat

Una vista del teclat

La carcassa d’aquesta màquina és d’alumini realitzada en una sola peça, lleugera i resistent, que fan d’aquest ordinador el de menor pes equipat amb una pantalla de 17 polzades. A la part central de la carcassa ens trobem amb el teclat, també en alumini i seguint les darreres tendències imposades per Apple i Sony amb la seva gamma Vaio de distribuir les tecles separades, com a les antigues màquines de vuit bits. A més, disposa de retroil·luminació per a un ús sense problemes en ambients en els quals hi hagi poca llum.

La pantalla empra tecnologia LED, facilitant una resolució màxima de 1.290×1.200 píxels.

Però sense cap mena de dubte, el que diferencia a aquesta d’altres màquines semblants és la bateria, un desenvolupament propi d’Apple que permet allargar la seva durada fins a les vuit hores estimades, segons la configuració de l’equip i tasques que dugui a terme. Així, si disposem d’una màquina amb tarja gràfica NVIDIA 9600M GT, aquesta ja s’emportarà per endavant una hora de bateria, baixant la durada màxima estimada en set hores.

A més, la nova tecnologia Adaptive Charging permet que l’energia que la màquina rep de la bateria s’adapti al què necessita realment. Això és així gràcies a un microxip inserit a la bateria que està en contacte constant amb la CPU, “coordinant” així ambdós elements.

La vida de la bateria comptada en cicles de càrrega i descàrrega també s’allarga, quintuplicant la dels portàtils convencionals.

En resum, una altra meravella de la informàtica que ens deixa Apple. Ara falta estalviar per poder-ne pescar un :-D !

Comment | Trackbacks Closed.

1 Comment en “Apple presenta a la MacWorld Expo un nou MacBook Pro de 17””

1

falta un GPS actiu dins el producte

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio