Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Hardware

Apple Watch: característiques, models i preus

El rellotge intel•ligent d’Apple arribarà el 10 d’abril
By , on 27 de març de 2015

L’esperat rellotge intel•ligent d’Apple, l’Apple Watch, ja és oficial i s’han fet públiques les seves característiques, detalls funcions i la data de llançament en funció del model. Amb aquest nou dispositiu, Apple es suma al carro dels ‘wearables’, un mercat en plena ebullició al que se sumen cada vegada més fabricadors, especialment els que adopten Android Wear, encara que també els que inclouen la seva pròpia plataforma.

  • Atendre trucades des del propi rellotge: Aquesta podria ser la característica més destacada i útil, i és que la capacitat atendre trucades des del propi rellotge és un gran punt a favor de l’Apple Watch. La veritat és que aquesta és una necessitat vistes les novetats que han integrat altres marques en les seves alternatives.
  • Pagaments mitjançant Apple Pay: Una altra de les utilitats més innovadores de l’Apple Watch és la de pagaments mitjançant Apple Pay. El sistema confirmarà la transacció electrònica mitjançant un lleu so i una vibració del propi rellotge. D’aquesta manera la signatura de la poma pretén fomentar no solament el seu propi sistema de pagament, sinó oferir major utilitat al seu primer smartwatch. En aquest apartat també destaca la capacitat per mostrar en la pantalla digital informació referent a reserves d’hotel i bitllets d’avió entre uns altres.
  • Notificacions i la presència de Siri: L’Apple Watch servirà com a visor de notificacions. Tot el que esdevingui en matèria de xarxes socials, correu electrònic i resta de apps compatibles i instal•lades en la teva iPhone es podran consultar en el rellotge. Tot això es podrà combinar amb el control per veu de iOS, Siri. La seva activació és tan senzilla com prémer la corona (botó físic) i fins i tot mitjançant comandos de veu. Tot seguit és possible realitzar tasques com respondre a missatges de apps de missatgeria com WeChat gràcies a les connexions per Bluetooth o WiFi.

  • Seguiment de la teva activitat física: Com tot wearable ja present al mercat, l’Apple Watch farà un seguiment a tots els teus moviments. El programari específic detectarà les teves activitats esportives i recopilarà tot tipus d’estadístiques, incloses les pulsacions –ritme cardíac-. Tots aquests registres seran analitzats per una app específica i farà un resum d’aquests per mostrar-los-hi a l’usuari tots els dilluns, setmanalment.
  • Personalització: Com ja succeeix en altres plataformes, Apple dotarà el seu rellotge amb una eina capaç de personalitzar l’esfera del rellotge amb diferents temes. El canvi d’aquests temes es durà a terme mitjançant un gest tàctil –force press-. A més també es podran afegir rellotges addicionals per seguir l’horari d’altres regions, així com cronòmetre i calendari, tot en la pantalla inicial. La personalització de la mida o cos del rellotge tindrà una afectació en el preu.
  • Autonomia: L’Apple Watch tindrà una bateria capaç d’aguantar unes 18 hores amb un ús “típic”. No obstant això, no s’ha concretat la capacitat de la bateria en mAh. El mateix succeeix amb els temps d’autonomia estimat. Amb aquesta mancança de dades, no es pot comparar l’Apple Watch amb els rellotges intel•ligents de la competència. No serà fins que els usuaris relatin la seva pròpia experiència fins que no coneguem amb exactitud valoris reals.
  • Disponibilitat: Apple indica que serà possible reservar l’Apple Watch des del proper 10 d’abril a través de la tenda en línia, Apple Stores i distribuïdors autoritzats a Austràlia, Canadà, Xina, França, Alemanya, Hong Kong, Japó, Regne Unit i Estats Units. En tot cas,la venda i llançament comercial del rellotge intel•ligent no es produirà fins al proper 24 d’abril en el cas dels usuaris Espanyols.
  • Versions: L’Apple Watch estarà disponible en tres versions. El model basi serà l’Apple Watch, encara que la signatura nord-americana també oferirà solucions com l’Apple Watch Sport para els que volen un disseny més esportiu i ergonòmic. També hi haurà una versió més luxosa, l’Apple Watch Edition. Els usuaris podran escollir entre diferents versions del producte atenent als seus gustos i necessitats.
  • Preus de 350 a 10.000 dòlars: El cost de les diferents versions variarà depenent de la grandària del rellotge. Recordem que Apple llançarà dos models atenent a la grandària de la carcassa, de 38 i 42 mil•límetres. En el cas de la versió Sport el preu arrenca en els 349 dòlars i acaba en els 399 dòlars per al model de major grandària. L’Apple Watch fabricat en un acer amb procés de refredament per fer-ho un 80% més resistent estarà disponible a partir dels 549 dòlars en la seva versió més bàsica i 38 mil•límetres. No obstant això, la personalització per la qual es decanti l’usuari pot encarir el wearable fins als 1.049 dòlars. En el cas de l’Apple Watch Edition, es vendrà en unitats limitades i en tendes de la marca molt específiques. I és que el preu de l’equip serà de 10.000 dòlars.

Imatge: Janitors

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Apple Watch: característiques, models i preus”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio