Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Hardware

Carrega els teus gadgets amb energia solar amb FreeLoader

By , on 24 de abril de 2007

st freeloader
Navegant per Engadget ens em topat amb aquest interessant producte. Es tracta del FreeLoader, un dispositiu que serveix per carregar bateries gràcies a que rep energia solar mitjançant les seves cèl·lules solars. La energia que recullen les cèl·lules es traspassa mitjançant USB al teu gadget, el qual ha de ser de tipus hand held (rotllo PDA o mòbil). Segons sembla, de moment no hi ha potència per carregar un portàtil, per exemple.

Aquest estri costa uns 60$, de manera que no es una mala opció econòmicament parlant, encara que en la meva opinió no es més que un altre aparatet molestant a la butxaca. Tot i així, la idea no està gens malament, i esperem que es poleixi aquest per tal de que pugui sorgir un nou tipus de bateries de molta més duració que les actuals (ja seria massa si calgués que es recarreguessin :P).

Podeu veure la noticia original ampliada a Engadget.

Comment | Trackbacks Closed.

1 Comment en “Carrega els teus gadgets amb energia solar amb FreeLoader”

1

En el món en què vivim comencem a necessitar amb urgència que els aparells electrònics siguin compatibles a nivell de cablejat de càrrega i connexió. Particularment n’estic fart de tenir tres PDA’s, tres mòbils, diversos portàtils (si, sóc un ‘friki’ de les noves tecnologies) i tots amb connexions diferents.

Algun dia connectaré l’endoll que no toca a l’aparell que no pertoca i…

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio