Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Hardware
Fotos, vídeo, i una capacitat camaleònica que la fa útil per qualsevol comesa

Casio Tryx, una càmera singular

També permet carregar les nostres creacions als serveis més populars d'Internet
By , on 31 de gener de 2011

Durant el recent Consumer Electronics Show, la multinacional japonesa Casio va presentar el què al meu parer és una càmera de vídeo i fotos trencadora pel que fa a l’ús que se’ls dóna habitualment a aquests aparells, ja que és molt versàtil en quant a formes d’agafar-la. I, parlant de formes, aquestes són en l’aparell molt senzilles i agradables tant a la vista com al tacte.

A primer cop d’ull, la Tryx sembla una senzilla càmera de fotografiar de butxaca, d’aquestes que entre 5 i 12 megapíxels ja serveixen per plasmar en imatges les nostres vacances o un moment qualsevol de la vida quotidiana. Però la Tryx, amb 12,1 Mpx. és capaç de gravar vídeo en alta definició (HD, més de 1080 punts), trobant-se rodejada d’un marc que es pot posar en múltiples posicions.

Aquest és el seu principal element distintiu i que, alhora, la dota d’una gran versatilitat. Com descriure’l? En aquest cas m’acolliré a una dita popular molt “trillada”, però aquí totalment vàlida: una imatge val per mil paraules. Per tant, mireu vosaltres mateixos i traieu-ne les vostres conclusions:

Tryx, volta i volta

Aquesta és la Tryx tant pel davant com pel darrere (no sigueu malpensats ;-) amb el marc plegat. Sembla ben bé que l’estructura no es pugui dividir. Ara bé, si manipulem el marc de la manera adequada ens trobem amb la possibilitat de poder-la agafar com una càmera de vídeo convencional de les “de tota la vida”, amb la nansa al lateral, deixar-la dreta per a què faci de webcam aguantant-se per ella mateixa, o plegant el marc la podem fer servir com una càmera de fotos/vídeo agafant-la de manera convencional.


Fixeu-vos-hi bé: la pantalla està girada, es veu a la part davantera. Per fer-se autofotos

Amb el mànec recte

La Tryx, en un format més de càmera de vídeo tradicional

Com veiem la flexibilitat és la clau per entendre un aparell en el qual també podem desfermar la nostra vessant artística gràcies a un programari que ens permet afegir efectes a les imatges preses, o aplicar-los filtres. Per exemple, i tan sols prement un botó, podrem transformar una fotografia en un bonic quadre.

La veritat és que aquesta última opció ens pot semblar que sobra, i fins i tot jo durant la presentació no li vaig veure cap utilitat, però us puc ben dir que veure una foto tractada amb aquest filtre és veure tot un altre món.

Si som usuaris compulsius de xarxes socials, la Tryx disposa del programari necessari per pujar els nostres vídeos i fotos directament a Internet, a serveis tan coneguts com YouTube, Flickr o Facebook.

La seva disponibilitat està prevista per a l’abril d’aquest any, i el seu preu rondarà els 200-250 Euros.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Casio Tryx, una càmera singular”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio