Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Hardware

Ikea vendrà mobles amb equips multimèdia, de so i televisors integrats

Començarà a vendre’ls al juny i l’any que ve es podran trobar a qualsevol botiga
By , on 17 de abril de 2012

Si prenem com punt de partida que la majoria de les llars modernes tenen mobles d’Ikea i pantalles de televisió planes, no sembla tan descabellada la nova línia de negoci la companyia escandinava ha presentat aquesta mateixa setmana: Ikea vendrà mobles amb equips multimèdia integrats.

Ikea integrarà TV, equips de so i multimèdia amb els mobles

La idea és fer la vida més fàcil als usuaris que, molt sovint, veuen com el disseny acurat d’un saló o un dormitori acaba arruïnat pels cables i les connexions dels aparells electrònics. L’objectiu d’Ikea és que els seus mobles i els equips electrònics estiguin totalment integrats i que, aparentment, no hi hagi res fora de lloc.

No és el primer cop que Ikea es fica en àmbits aliens als mobles, que és el seu negoci principal, ja fa molt de temps que les cuines que es poden muntar amb els seus mòduls poden comptar amb electrodomèstics propis. Focs, forns, campanes, etc. són ja productes que es poden comprar directament a Ikea. Durant molt anys el proveïdor d’aquests electrodomèstics era Whirpool i darrerament els aparells venuts han estat de la marca Electrolux. Ara sembla que serà el torn de televisors, equips de so i multimèdia (CD/DVD/Blu-Ray) fabricats per la companyia xinesa TCL Multimedia, amb la que s’han aliat els suecs.

Des del mes de juny d’aquest any fins a l’estiu de 2013 s’aniran introduint aquests nous productes integrats a les botigues de diferents països. Aquest nou concepte, pels responsables d’Ikea, suposa un canvi important en els hàbits de consums dels usuaris, que podran així comprar mobles i aparells electrònics en un mateix espai.

D’entrada això pot ser molt avantatjós, per exemple, pels que tenen espais reduïts a casa. En el mínim espai podran disposar de moble i televisió amb tot l’equipament multimèdia i de so que necessitin. També sembla que pot ser molt pràctic per no haver d’anar a comprar mobles amb les mesures dels aparells que han de col·locar-s’hi.

Els responsables d’Ikea han assegurat que aquesta iniciativa tindrà molt d’èxit (ja ho veurem), però no han dit res sobre el cost que els suposarà ni sobre els beneficis que esperen obtenir. Sí que han fet públic que el preu d’un equip totalment integrat de moble més televisió i sistema de so es vendrà (en la seva versió més bàsica) a un preu al voltant del 700 euros. Haurem de veure què entenen per model bàsic, perquè per aquest preu es pot comprar una bona televisió LED, però si li afegim el moble i el sistema de so, potser és queda curt i poden tenir la temptació de retallar per alguna banda (qualitat de la TV, de la fusta o de tot plegat) si es que volen mantenir els preus més baixos.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Ikea vendrà mobles amb equips multimèdia, de so i televisors integrats”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio