Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Hardware

iPad Air, el més lleuger de tots

Un dispositiu lleuger (només pesa 453 grams) i amb una potència semblant a la d'un ordinador de taula.
By , on 18 de novembre de 2013

Apple ha afegit un nou iPad a la família de les tablets: l’iPad Air. Ja es pot comprar aquest nou dispositiu molt més lleuger que els seus antecessors. Amb una pantalla de 9’7 polzades, el marc lateral és menor, així doncs és més fi i menys pesant (només 453 grams). Per tots aquells que tenen en ment comprar-se una tablet d’Apple, els hi serà més complicat decidir-se entre aquesta nova o l’iPad Mini. La pantalla de retina és molt més nítida i d’una millor qualitat per poder llegir i veure imatges. Compta amb el processador A7 i un xip de 64 bits, que també du incorporat el nou iPhone 5S, i que fan que els ordinadors i els dispositius mòbils cada cop siguin més semblants en potència.

L’iPad Air és un molt bon dispositiu per tots aquells usuaris que vulguin gaudir de les avantatges d’una tablet. La seva bateria pot arribar a durar unes 10 hores, i si no està utilitzant-se no consumeix bateria. La càmera de darrere es manté igual, amb cinc megapíxels, però la frontal és de millor qualitat i permet realitzar videoconferències amb unes imatges molt més nítides. Ja els nous dispositius venen instal·lats amb l’iOS 7, que suposa un rentat d’imatge molt positiu per Apple.

El dispositiu més lleuger té algunes novetats molt interessants, com és ara que detecti amb quina mà s’està agafant. És molt còmode quan es llegeix un llibre, per tal que no passi de pàgines si es toca la pantalla sense voler. La idea és que sigui un aparell molt còmode i pràctic pels usuaris. Malgrat això, molts ja han criticat que no hi ha cap innovació destacada. I és que l’iPad Air és semblant a la resta d’iPad, però més lleugera. No hi ha res nou pel què fa els seus usos o aplicacions.

Les aplicacions que ja venen instal·lades són iPhoto, iMovie i GarageBand; així com el paquet de productivitat iWork. Totes tenen una presentació diferent, gràcies a l’iOS 7. Està disponible només en color plata o gris espacial. El model de 16 GB costa 479€, el de 32 GB 569€, el de 64 GB 659€ i el de 128 GB té un preu de 749€. El preu, òbviament, variarà en funció si s’agafa amb Wi-Fi o contractant-lo amb una operadora. Les carcasses s’hauran de renovar i comprar-ne unes de noves adaptades a les mides de l’iPad Air. Malgrat tot, és l’opció més lleugera i amb major qualitat gràfica que es pot trobar al mercat actualment, per poder treballar, jugar o navegar per Internet.

Foto de Yutaka Tsutano a Flickr

Comments and Trackbacks closed.

Comments of “iPad Air, el més lleuger de tots”

We have closed the comments.

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio