Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Hardware

Ja és aquí Mega, el successor de Megaupload

By , on 21 de gener de 2013
Megaupload

L'aspecte actual de Megaupload, bloquejada per l'FBI

Megaupload ja té successor. La famosa pàgina web de descàrregues va ser bloquejada per l’FBI ara fa un any just i els seus propietaris van ser detinguts. Doncs 12 mesos més tard, el seu fundador, Kim Schmitz (més conegut com a Kim Dotcom), ha presentat Mega, el servei de descàrrega d’arxius i documents successor a la pàgina web ja bloquejada. El fundador va ser acusat de cometre un delicte contra la propietat intel•lectual per la plataforma Megaupload, perquè els usuaris l’utilitzaven per compartir, principalment, música, pel•lícules i sèries de televisió. Malgrat això, en el moment en què es va tancar la pàgina, es van realitzar moltes crítiques perquè hi havia usuaris que també utilitzaven Megaupload per compartir documents privats. Per evitar que aquesta acusació es torni a repetir, Kim Dotcom ha assegurat que la nova plataforma és 100% segura i a prova de demandes.

El creador de Mega ha anat anunciant per Twitter el procés de creació de la pàgina, assegurant que és un botó que “canviarà el món”, de manera que els seus seguidors podien seguir poc a poc com anava el procés i quines característiques tindria la plataforma. Ara per ara, se sap que els continguts es troben al núvol, protegits mitjançant un sistema xifrat per tal que els propietaris siguin els responsables dels continguts que allà s’hi pugen. És una plataforma tancada, de manera que no tothom pot accedir als continguts, per tal que es descarreguin de forma massiva com amb Megaupload.

La pàgina web de Kim Dotcom no és l’única notícia, perquè també cal destacar l’expectació que ha generat amb Mega. Va presentar la nova plataforma a la seva mansió a Nova Zelanda en streaming. En un primer moment, la va registrar a Gabón (Àfrica), però el Govern la va bloquejar per por a que fos un nou Megaupload. Finalment, està registrada a Nova Zelanda, on Dotcom resideix actualment en llibertat condicional. S’ha generat una mena d’espectacle al voltant de Kim Dotcom i Mega molt inusual.

Mega ofereix als seus usuaris 50 GB d’emmagatzematge gratuït, com també un servei de correu electrònic. A mesura que es vol més capacitat, de 400 GB fins a 8 Terabytes, els preus varien, passant de 19’99€ fins a 29’99€ mensuals. Ara per ara, són molts els usuaris que ja s’han registrat, arribant a saturar el servei. Això sí, una cosa queda molt clara: els usuaris són els responsables dels continguts que comparteixen, la manera com ho fan i amb qui ho fan. Ara és molt difícil accedir a Mega, segurament per l’entusiasme mundial inicial, però caldrà provar d’aquí uns dies com funciona.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Ja és aquí Mega, el successor de Megaupload”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio