Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Hardware

Motherbox: el carregador sense fils ni plataforma

L’aparell arribarà al setembre de 2017
By , on 21 de febrer de 2017

La ‘strartup’ Yank Technologies ha creat ha creat Motherbox, un carregador per ‘smartphones’ i ‘tablets’ que funciona sense necessitat de connectar-se a cap moment a la xarxa elèctrica i que no empra plataformes de càrrega de contacte. Aquest nou sistema de càrrega d’aparells electrònics sense fils ha estat desenvolupada per una ‘starup’ creada des de la Universitat de Columbia, als Estats Units.

Els creadors de Motherbox estan recaptant diners per a finançar projecte i poder llançar al mercat aquest nou aparell que promet carregar els nostres petits dispositius sense fils i sense plataforma de contacte. El finançament s’està organitzant a través d’una campanya de ‘crowdfunding’, amb la que ja han anunciat al seu web que el carregador es posarà a la venda al setembre d’aquest 2017.

Motherbox encara no ha arribat a les tendes, però s’ha llançat una campanya de ‘crowdfunding’ a través de la pàgina Indiegogo en la qual es pot comprar a compte el nou carregador per un preu d’entre 79 i 179 dòlars en funció del paquet, permetent també viatjar a la Universitat de Columbia mitjançant un paquet especial. La campanya, que pretenia recaptar 25.000 dòlars, ha arribat ja al seu objectiu, per lo qual l’equip desenvolupador ja ha anunciat la data de llançament.

El carregador Motherbox consta d’un dispositiu que emet ones electromagnètiques capaces de carregar diversos ‘smartphone’ de forma simultània i a certa distància –Yank no ha especificat encara l’abast–. Les ones arriben al telèfon a través d’un petit receptor que es col•loca dins de la funda del terminal, enganxat al port de càrrega. A més, és necessari instal•lar una aplicació des de la qual pot gestionar-se el procés de càrrega sota demanda.

El nou carregador, que segons els seus creadors és el primer a emprar la tecnologia de càrrega 3D, està disponible en dues grandàries. El primer d’ells consisteix en un dispositiu emissor més gran i potent destinat a utilitzar-se des de casa. La segona opció, denominada ‘Motherbox Mini’ consta d’un emissor portàtil de grandària més petita –uns 9 centímetres– que es carrega per USB i que permet recarregar el mòbil des de fora de casa, ja que conté una bateria de 7.000 mAh.

Yank Technologies, la companyia responsable de Motherbox, va ser fundada en 2013 a l’entorn de la Universitat de Columbia (Estats Units). La idea del carregador va ser patentada al setembre 2015 i, gràcies al recaptat a través del finançament col•lectiu, el llançament del producte està previst per a setembre d’aquest any.

Imatge: Yank Technologies, Inc.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Motherbox: el carregador sense fils ni plataforma”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio