Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Hardware, Modding, Noticies
Inclou funcionalitats d'overclocking i reserva d'ample de banda a la xarxa per a jocs en línia

Nova placa base ASUS per a jugadors en format MicroATX

By , on 14 de agost de 2010

La nova placa MicroATX per a gaming extrem i modding

La companyia taiwanesa ASUS ha presentat en societat el seu nou model de placa base MicroATX (de petites dimensions) pensada per a usos d’alt rendiment, essencialment gaming: la Republic of Gamers Rampage III GENE.

La sèrie de plaques MicroATX Republic of Gamers ja són de sobres conegudes pels usuaris aficionats a modificar el seu ordinador en plan modding (el tunning per a ordinadors), però la Rampage III GENE supera a les seves predecessores àmpliament.

Per començar, integra el xipset Intel X58, que suporta processadors de sis nuclis Intel i7-980X, a més de les noves possibilitats en connectivitat, USB 3.0 i SATA 6Gb/s, el que el dota de prou potència i rapidesa per executar programari amb un rendiment fluid fins i tot si aquest es troba instal·lat en dispositius externs.

Fer overclocking a aquesta placa és molt fàcil gràcies a la funcionalitat ROG Connect i a un port USB, el que facilita l’overclocking per hardware de manera remota. El programari ProbeIT (inclòs amb la placa) proporciona diagnòstics precisos i lectures de voltatge en diferents parts de la placa base a temps real, permetent que els usuaris comprovin l’efecte i abast dels ajustaments que apliquin al maquinari.

Si parlem de gaming extrem, la nova placa base d’ASUS inclou diverses funcionalitats que asseguren una experiència d’allò més excitant i realista. Per exemple, Supreme FX X-Fi 2 ofereix suport per a EAX 5.0 (tecnologia desenvolupada per Creative per a obtenir una millor qualitat d’àudio), que permet gaudir d’un so envoltant molt detallat que situa l’usuari dins del mateix joc. Aquesta placa base inclou materials de qualitat en la seva fabricació, com ara connectors banyats en or i condensadors d’estat sòlid que milloren la qualitat final del so.

Pel que fa a l’apartat de connectivitat de xarxa, la Rampage III GENE inclou la darrera tarja Intel Gigabit que redueix dràsticament la càrrega de la CPU per operacions de xarxa, no creant (o minimitzant) colls d’ampolla ja que els videojocs acostumen a emprar gran quantitat d’ample de banda. Sens dubte ho agrairem quan estiguem jugant a jocs online.

Precisament per optimitzar l’ample de banda emprat per aplicacions lúdiques com els videojocs més exigents, disposem de la funcionalitat GameFirst, que ens permet reservar l’ample de banda necessari per jugar amb comoditat i sense patir els típics retards habituals en els jocs d’última generació. Aquesta és una funcionalitat que els més aficionats a les partides multijugador apreciaran. La resta de descàrregues i transaccions d’informació seran executades en segon pla.

També disposem d’una funcionalitat d’overclocking del processador, anomenada CPU Level Up, que en funció de la càrrega de treball a la que aquest estigui sotmès, variarà la freqüència de rellotge a la que aquest treballa, forçant-lo més o menys. S’aconsegueix així un delicat equilibri entre el rendiment i la vida útil del micro. Aquesta funcionalitat es pot activar per a què s’executa de manera desatesa, sense intervenció explícita de l’usuari.

El preu recomanat d’aquesta petita meravella (i mai més ben dit, sobretot per això de petita) és de 277 € IVA inclòs.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Nova placa base ASUS per a jugadors en format MicroATX”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio