Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Hardware, Noticies
Una mostra més de l'aposta pel mercat domèstic d'aquesta companyia

Packard Bell llança nou disc dur multimèdia

La compra per part del gegant taiwanès Acer l'ha fet canviar la seva orientació
By , on 15 de juliol de 2010

El Studio HD de Packard Bell vist de davant, on podem apreciar-hi les formes elegants. Imatge gentilesa de Packard Bell

La multinacional de la informàtica Packard Bell es decanta més per l’electrònica de consum d’ençà de la seva adquisició per part d’Acer, el gegantí fabricant taiwanès. Com a mostra, avui aquí us farem cinc cèntims d’un dels seus darrers llançaments: el disc dur multimèdia Studio HD (d’Alta Definició en anglès).

Amb la seva distintiva forma angular, el seu acabat negre brillant, i el seu disseny compacte i elegant, aquest disc s’adapta perfectament a qualsevol interior domèstic mercès a la seva elegància, malgrat que al meu parer alguns detalls com la marca en gran en el lateral i el botó massa gran i en un cridaner vermell i blanc a la part superior, trenquen aquesta imatge uniforme que presenta.

Està equipat amb un port HDMI i una àmplia selecció de connectors digitals, essent ideal per a gaudir de contingut d’alta definició en una pantalla gran (més de 40 polzades). A més, el Studio HD Edition reprodueix efectes de so cinemàtic gràcies als connectors òptics analògics i digitals que ofereixen àudio d’alta fidelitat en qualsevol sistema home cinema o estèreo.

Amb diverses configuracions, el disc pot arribar a superar els 2 terabytes, ara per ara prou per emmagatzemar una bona quantitat de pel·lícules. Vaja, que si ens quedem un cap de setmana confinats a casa, no tindrem motius per avorrir-nos ;-)

A més, és un sistema certificat DLNA, pel que pot “estirar” continguts d’un altre dispositiu electrònic com ara pel·lícules que tinguem a un ordinador, o fer de servidor per estirar-les des de l’ordinador, precisament. Com a detall diferenciador respecte a altres aparells semblants de la competència, el disc dur de Packard Bell inclou una tarja de xarxa Wi-Fi en format USB que se li pot connectar per tal que pugui accedir a la nostra xarxa domèstica.

Seguint la tendència 2.0 que es comença a presentar en televisors i altres aparells d’electrònica de consum habituals a les nostres llars, el Studio HD Edition pot obtenir actualitzacions de Yahoo! Weather i Yahoo! Finance (de moment només en anglès) o examinar àlbums de Picasa en línia. És la integració amb la Xarxa de xarxes.

Si també volem aprofitar aquesta unitat per a fer les nostres còpies de seguretat, s’hi inclou un programa de backup per a facilitar-nos aquesta tasca, amb el que el disc dur multimèdia es converteix en un company hàbil no només per veure-hi pel·lícules, si no també per fer-lo servir en conjunció amb el nostre ordinador per treballar.

El seu preu és una de les poques coses que no us se dir sobre aquest aparell, ja que està previst que surti a la venda aquests mateixos dies de juliol. Potser mentre llegiu aquestes mateixes ratlles ja l’estan posant als prestatges de les botigues ;-)

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Packard Bell llança nou disc dur multimèdia”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio