Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Hardware, Noticies

PNY ens regala un videojoc per a mòbil

Podem escollir entre versions de jocs consolidats en altres plataformes com videoconsoles o PC
By , on 10 de setembre de 2010

Els "blísters" de la promoció

El fabricant de sistemes d’emmagatzematge i targes de vídeo ha presentat en col·laboració amb Gameloft la seva darrera campanya promocional, que consisteix en el regal d’un joc per l’adquisició d’una tarja de memòria microSD, del tipus que empren avui en dia la majoria dels telèfons mòbils.

Gameloft és una de les empreses líders en publicació de videojocs per a dispositius mòbils, especialment adaptacions d’èxits que ja han eclosionat en altres plataformes, com ara ordinadors personals o videoconsoles. De fet, la seva història arrenca de la mà dels mateixos fundadors d’Ubisoft, un dels creadors i editors de videojocs amb més renom. Per la seva banda, PNY és una companyia especialitzada en el maquinari, amb una forta dedicació als sistemes de memòria (targes d’emmagatzematge, memòries RAM, discos SSD, claus USB) i les targes de vídeo per a gamers.

Amb la compra d’una tarja microSD etiquetada com a “Gameloft by PNY”, el client rebrà en el paquet un codi que li permetrà la descàrrega d’un dels més de 200 jocs disponibles dins de la promoció. Entre aquests, títols s’hi compten entre d’altres:

  • Assassins Creed II: missions ambientades en l’època de les croades, joc en primera persona en el que serem amos del destí d’un mercenari cristià. Inclou diversos minijocs que s’han de passar per continuar, un trencaclosques dins d’un trencaclosques!
  • Splinter Cell: un altre agent secret, aquest cop contemporani, en un joc inspirat pel mateix Tom Clancy, autor nord-americà de novel·les d’espionatge i militars, amb fama de documentar-se molt bé sobre els temes que tracta. El joc està a l’alçada del novel·lista.
  • Real Football Manager 2010: com el nom indica, un complet manager de futbol, amb el que podrem emular a en Pep Guardiola controlant els millors clubs del futbol europeu i, a més, jugar els partits controlant els jugadors. També decidirem sobre traspassos, fitxatges i altres tasques de la rutina diària d’un gran club de futbol.

Cal aclarir que els jocs són les versions completes, i no una demo limitada en el temps o unes poques pantalles/fases. La qualitat gràfica i la jugabilitat d’aquests desenvolupaments fa que aquest sigui un bon regal, doncs la majoria són jocs amb qualitat de vídeo HD… és clar que haurem de tenir un mòbil d’acord amb les necessitats d’aquests programes.

Els productes PNY es poden trobar habitualment als comerços especialitzats i a les grans superfícies, tot i que recordeu que només entren a la promoció les targes microSD etiquetades com a “Gameloft by PNY”.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “PNY ens regala un videojoc per a mòbil”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio