Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Hardware

Posa un “tot en un” al saló de casa teva

ASUS ET2700 arriba a les 27 polzades
By , on 15 de desembre de 2011

Cada cop més, els ordinadors s’estan convertint en grans centres multimèdia. Aquesta evolució fa que el seu lloc tradicional a les taules de treball, escriptoris, etc. estigui quedant una mica desfasada. En aquest sentit, des de fa uns anys estan prenent força els ordinadors “Tot en un”, que físicament no són més que una pantalla (no hi ha torre ni calbes per enlloc). Aquest tipus d’aparells han anat evolucionant i ampliant les seves prestacions fins arribar a magnífics equips com el que acaba de presentar ASUS.

ASUS ET2700, entreteniment al saló de casa

L’ASUS ET2700 és el primer “tot en un” que disposa d’una pantalla de 27 polzades i multitàctil per fins a 10 accions a l’hora. Potser aquest era el punt feble d’aquest tipus d’ordinadors: les pantalles no eren prou grans com per tenir un lloc destacat al saló de casa o a la cuina i, a més, les seves possibilitats tàctils estaven força limitades. Aquest ASUS ET2700 supera totes aquests barreres i incorpora, a més, millores en quant al so: tecnologia DTS de darrera generació, subwoofer extern per millorar la sensació dels baixos i altres millores pròpies d’ASUS, com SonicMaster (un processador digital capaç de reproduir un ampli rang de freqüències sense distorsionar).

El que més destaca de l’ASUS ET2700 és sense dubte la seva gran pantalla de 27 polzades. Una resolució de 1920 per 1080 i una retroil3luminació LED fan que l’experiència en HD sigui molt realista. A més, el seu amplíssim angle de visió (de fins a 178º) fa que no es perdem cap detall sigui quina sigui la nostra posició respecte a l’aparell. Aquest ve equipat amb un reproductor Blu-Ray i un sintonitzador de televisió per a que el ET2700 sigui més que un ordinador, un centre d’entreteniment multimèdia.

La pantalla multitàctil permet respondre fins a 10 accions diferents a l’hora. Això vol dir que podem fer anar l’ordinador, navegar per internet i pels documents directament sobre la pantalla, sense necessitat de cap perifèric. A nivell tècnic, l’ASUS ET2700 disposa de ports USB 3.0 i 2.0, sortida d’HDMI a la part posterior i lector de targetes de memòria SD en el lateral. La qüestió gràfica queda resolta amb una NVIDIA GT 540M o una gràfica Intel HD integrada en algunes versions. Per poder emmagatzemar els nostres continguts, l’ASUS ET2700 pot suportar discs durs de fins a 2 TB. Amb un aparell com aquest, podem gaudir de la més alta qualitat de so i imatge en una gran pantalla i amb totes les prestacions que un sistema “tot en un” ens pot oferir.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Posa un “tot en un” al saló de casa teva”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio