Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Hardware, Mòbils

Qtek S200, funcionalitat a cop de llapis

By , on 8 de maig de 2007

qtek s200

A Informàtica.cat hem tingut l’oportunitat de provar aquest mòbil, propietat del meu company de feina Joel . El xaval necessitava actualitzar una mica el seu mòbil i va optar per aquest aparatet que va trobar eBay per uns 330€. El meu company buscava alguna cosa amb la qual poder fer els seus “treballets” orientats a internet, una bona sincronització amb el PC, si era possible amb funcions de tipus PDA, i que a més li permetés trucar per telèfon fins i tot!!

El Qtek S200 cumpleix amb tots els requisits.

Es tracta d’un mòbil amb ànima de PDA, que es maneja gairebé exclusivament amb el llapis a través de la seva pantalla tàctil. Gràcies al seu sistema operatiu Windows Mobile i al programari ActiveSync i a l’enllaç USB, la connexió amb el PC és realment bona, podent, per exemple, sincronitzar els elemenos de Microsoft Office de les dues màquines . La llàstima és no poder accedir al sistema de fitxers del mòbil com si fos un disc més i haver de fer-ho a través del ActiveSync amb la consegüent pèrdua de comoditat.

Un altre dels requisits que havia de complir el nou mòbil és que tingués connexió wireless. El Qtek s200 permet connectar-se a les xarxes wireless que estiguin operatives en el lloc on es trobi un. Des del nostre lloc de treball vam provar l’abast i detectem 3 xarxes actives (nosaltres no teníem cap en el nostre lloc de treball), encara que totes privades i protegides ( :().

A pesar de no poder connectar-nos a cap xarxa, vam poder connectar-nos a internet mitjançant la sincronització amb el PC. Aprofitant això hem fet unes captures de l’aspecte que tenen alguns dels blogs del Chipirón si se visitan desde una PDA.

UberPC.es

Aquest és l’aspecte que presenta el nostre blog si ho visitem des del mòbil. Gràcies al plugin presenta un aspecte bastant net i clar. A la meva manera de veure perfecte perquè ens puguis consultar des del teu mòbil/PDA des de qualsevol lloc :P. A continuació podeu veure algunes captures més.

LeerGratis.com
SmallSquid.com
GameOver.es
DondeViajar.es

A part de tot això, el mòbil té més o menys de tot el que es pot esperar: java, càmera de 2mpx, lector de targetes SD, bluetooth, infrarojos, mp3, etc. Per a tenir més informació de les seves especificacions tècniques podeu adreçar-vos a la web del producte.

Finalment dir, que encara que el “cacharro” mola ja duu un temps en el mercat i li falta la possibilitat de connexió 3G/HSDPA, i al no tenir teclat numèric és un poc rotllo a l’hora de trucar a algú (recordem que és un mòbil). Per a acabar, és Windows Mobile 5.0 i ja hem aconseguit que es pengi diverses vegades :P.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Qtek S200, funcionalitat a cop de llapis”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio