Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Hardware, Professional

Tipus de processadors Intel

Productes de màxima qualitat i velocitat
By , on 20 de octubre de 2009
Intel® Core™ i7 Extreme Edition, producte estrella de la marca

Intel® Core™ i7 Extreme Edition, producte estrella de la marca

A petició d’alguns lectors d’Informatica.cat us informem sobre alguns dels processadors Intel. Com ens interessa que compteu amb les millors tecnologies possibles, us parlarem de la familia de processadors Intel Core, els més ràpids d’aquesta família que us poden reportar una gran fiabilitat als vostres ordinadors.

Si hem de parlar d’un producte de gran qualitat hem de referir-nos obligatòriament al Intel® Core™ i7 Extreme Edition, de qui diuen que és el millor del mercat en l’actualitat. Amb aquest processador serà difícil que cap aplicació informàtica, per molt pes i requeriments que tingui, es resisteixi. Gracies a la tecnologia multi-core podràs jugar als videojocs més exigents, realitzar accions amb un 25% més de rapidesa que els processadors habituals i una gran velocitat per a la codificació de vídeo o la presentació d’imatges i el retoc i edició de fotografies, per exemple. També compta amb les tecnologies Intel® Turbo Boost² e Intel® Hyper-Threading, que fan que l’ordinador actuï amb màxima velocitat justament en el lloc que ho necessita, tot adaptant-se a les teves necessitats.

Per a complementar la informació et donem alguna dada tècnica d’aquesta autèntica ‘bèstia’ dels processadors: 3,20 GHz de velocitat del nucli, 8 subprocessos per a processar amb la tecnología Intel® Hyper-Threading, 8 MB de caché Intel® intel·ligent i 3 canals de memòria DDR3 de 1066 MHz.

Al costat del producte estrella dels processadors d’Intel trobem altres molt complets que poden ser més assequibles per a la teva butxaca. Per exemple, el Procesador Intel® Core™ i5 també és una gran eina per a realitzar accions ràpides quan ho necessites, com en la creació d’un vídeo HD -alta definició-, en l’edició de fotografies o amb videojocs prou exigents. Aquest processador pot realitzar perfectament multitasques amb facilitat i assolir un alt grau de productivitat en poc temps. Les seves dades tècniques tampoc estan gens malament: 2,66 GHz i fins a 3,20 GHz amb la tecnología Intel® Turbo Boost, 4 subprocessos per a processar, 8 MB de caché Intel® intel·ligent i 2 canales de memòria DDR3 de 1333 MHz.

En una gamma inferior però també molt potent trobem altres versions anteriors com el Intel® Core™2 Extreme, Intel® Core™2 Quad i l’Intel® Core™2 Duo. Com els anteriors, compten amb gran facilitat per a realitzar diverses tasques alhora, amb rapidesa i amb total eficàcia.

El més important és que, abans de mirar quin processador voleu, penseu en les necessitats que voleu cobrir. Si simplement treballareu amb text i imatges de poc text, amb processadors inferiors als presentats seria suficient. En canvi, si desenvolupeu treballs professionals que requereixen molta activitat i processament d’informació, sobretot en camps com el disseny, l’edició de vídeo, retoc d’imatges, desenvolupament de programes o videojocs… aleshores haureu de buscar la màxima potència possible acord al vostre pressupost.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Tipus de processadors Intel”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio