Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Cibersocietat, Internet, Noticies

Anunciada la segona edició dels Premis Blocs Catalunya

Canvia Girona per Vic per a la cerimònia de lliurament
By , on 30 de abril de 2009
Una instantània de l'acte de presentació de la segona edició dels Premis Blocs Catalunya

Una instantània de l'acte de presentació de la segona edició dels Premis Blocs Catalunya. Imatge: STIC.cat

Davant l’èxit de l’edició de l’any passat dels Premis Blocs Catalunya, l’associació STIC.CAT (que els organitza) n’ha presentat la segona edició, que ja ha obert el termini d’inscripció de candidatures. Enguany, la cerimònia de lliurament es realitzarà al recinte firal El Sucre, a Vic, mentre que la de l’any anterior es va celebrar a l’auditori de Girona.

A més de STIC.CAT, aquests guardons reben el suport de la Generalitat de Catalunya a través del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, i la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, l’Ajuntament de Vic, IMPEVIC i l’UOC.

Per a inscriure’s en aquests premis tan sols cal disposar d’un bloc, i no cal ni tan sols que ens hàgim inscrit dins de STIC.CAT. Des d’ara i fins al 29 de maig, hi ha temps per a inscriure els blocs en un total de vuit categories: Blocs corporatius, Blocs personals, Cultura, Educació, Formats audiovisuals, Literatura, Política i TIC. Les categories han variat lleugerament d’ençà de l’edició de l’any passat, en què foren només cinc (Cultura, Societat, Actualitat, Educació i TIC) més tres premis especials (a l’acció solidària i la cohesió social, al foment del català, i a l’ús pioner dels blocs).

A partir d’aquí, des de l’1 de juny i fins al 10 de setembre es podran votar els blocs per part dels internautes, i el 2 d’octubre, es farà la cerimònia de lliurament, com he dit abans, al recinte firal El Sucre de Vic. El públic votarà els finalistes, i d’entre aquests, un jurat (del qual encara no se n’ha donat a conèixer la composició) n’escollirà el guanyador final.

STIC.CAT és, a més de l’organitzadora dels Premis Blocs, una organització nascuda per promoure les noves tecnologies entre els ciutadans de Catalunya, a més de l’ús de la nostra llengua en l’àmbit tecnològic i els blocs. També organitza diversos actes i, entre aquests, un dels darrers que ha fet ha estat el què sota el títol “Emprendre el futur” va reunir al Parc Científic i Tecnològic de la UDG una sèrie de ponents que van dur a terme breus xerrades (de cinc minuts com a màxim) sobre temes molt puntuals relacionats amb l’emprenedoria.

Per poc que pugueu, i si teniu un bloc, us recomano que l’inscriviu als premis; a més de guanyar en popularitat (tindreu un enllaç al vostre bloc des de la pàgina dels premis), tindreu una oportunitat de guanyar i contribuireu a enriquir la comunitat de blocaires en català!

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Anunciada la segona edició dels Premis Blocs Catalunya”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio