Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Breus, Cibersocietat, Internet, Noticies
Aprofitant la jornada festiva de l'1 de maig

Anunciades les terceres Jornades Tecnològiques de Vallfogona del Ripollès

By , on 29 de abril de 2009
Cartell de les Jornades Tecnològiques de Vallfogona del Ripollès

Cartell de les Jornades Tecnològiques de Vallfogona del Ripollès. Imatge: cartell de les jornades

Per tercer any, la població de Vallfogona del Ripollès acollirà la celebració de les seves Jornades Tecnològiques durant els dies 1, 2 i 3 de maig, tot aprofitant la jornada festiva del divendres, dia del treball. Per endavant i al llarg del cap de setmana, ens hi esperen una sèrie d’activitats lúdiques i formatives en el terreny tecnològic.

Vallfogona del Ripollès es troba a cavall entre Olot i Ripoll, essent un petit i acollidor poble típic de la zona de La Garrotxa-Ripollès. Les jornades tecnològiques que s’hi celebren són organitzades per l’Ajuntament i la Societat de Pescadors local, comptant amb el suport del Consell Comarcal del Ripollès, el Departament de Governació i Administracions Publiques i la Secretaria d’Acció Ciutadana de la Generalitat, Televall, Caixa de Catalunya i Copiflash.

El divendres dia 1 al matí es faran unes xerrades sobre la Free Software Foundation i el projecte GNU, i la xarxa troncal, i també un debat-taula rodona. A la tarda es faran tallers de jocs i d’antenes entre d’altres, i en algun moment del dia encara per precisar, una xerrada sobre sistemes operatius alternatius.

El dissabte tocarà el torn als tallers de QBasic, comptabilitat i RFID i una curiositat força divertida com és el Campionat Comarcal de Llançament de Discos Durs, i el diumenge tindrem una jornada de portes obertes.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Anunciades les terceres Jornades Tecnològiques de Vallfogona del Ripollès”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio