Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Internet

Apple anuncia un nou servei de música en ‘streaming’ disponible al juny

Apple Music serà multiplataforma
By , on 10 de juny de 2015

apple

El món de la música digital torna a mirar amb recel el proper pas de la companyia Apple, que promet novetats musicals 14 anys després del llançament d’iTunes. Apple ha anunciat en la seva conferència per a desenvolupadors WWDC 2015 Apple Music, un esperat servei de música en ‘streaming’ que pot suposar un problema seriós per a grans actors com Spotify. A més de para dispositius d’Apple al juny, estarà disponible per Android i Windows a la tardor.

El servei de música en ‘streaming’ Apple Music arriba al sector com una seriosa amenaça, ja que igual que altres serveis de la companyia de la poma s’instal•larà vulguin els seus usuaris o no en els dispositius de la companyia. D’aquesta forma, els usuaris tindran en varis dels seus dispositius el servei i serà més senzill aconseguir adeptes. A més, al no tancar-se als ecosistemes de la competència, el potencial d’Apple Music és enorme i amenaça seriosament a la resta de plataformes de música digital.

La realitat és que actualment no funciona tan be la compra de cançons o discos per separat com el model per subscripció per ‘streaming’ o el consum de vídeo online. Apple ha dit que actualment el sector “és una autèntic caos” i per això ha creat un “gran i nou ecosistema” pensat per a la música. Tanmateix, Apple Music també compta amb un servei de radio 24 hores al dia durant 7 dies a la setmana, que no es reproduirà automàticament mitjançant un algorisme o basat en cerques.

Aquest nou ecosistema és Apple Music. No solament incorpora música en digital per escoltar per ‘streaming’, playlist o recomanacions. El servei també ha estat pensat perquè els artistes puguin estar en contacte amb els seus fans i pujar tot tipus de continguts, com a vídeos, fotos o lletres. Especialment ha presumit la companyia del seu sistema de suggeriments per a l’usuari, en el qual intervindran experts en música perquè tota la música que se suggereixi a l’usuari depenent del que escolta o el que fa tingui sentit.

Més enllà del disseny de l’aplicació i la tecnologia que té darrere, segurament Apple Music destaqui especialment pel seu catàleg. Apple ha confirmat que totes les cançons disponibles en iTunes estaran en el seu servei Music, la qual cosa inclou moltes exclusives que no estan en Spotify, com Beatles, AC/DC o Bob Dylan. Sens dubte, això serà el que convenci a milions d’usuaris a deixar de costat serveis tan bons com Spotify i passar-se a Apple Music.

Apple Music arribarà als dispositius Apple al juny i tindrà un cost de 10 dòlars al mes. També es llançarà a la tardor per a altres plataformes, com Android i Windows. Sens dubte, el llançament multiplataforma demostra l’ambiciosa que és Apple amb aquest servei, que aspira a convertir-se en l’autèntic motor de la indústria de la música, arribant a la majoria d’usuaris de dispositius electrònics, independentment del sistema operatiu que utilitzin.

Imatge: FirmBee

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Apple anuncia un nou servei de música en ‘streaming’ disponible al juny”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio