Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Cibersocietat, Internet, Noticies
Mataró acollirà la cerimònia de lliurament dels guardons

Arriba la tercera edició dels Premis Blocs Catalunya

Hi ha 10 categories, incloent-hi una de formats audiovisuals que engloba els videoblogs o podcasts
By , on 23 de juny de 2010

Logotip dels Premis Blocs

Com cada any per aquestes dates ja s’ha encetat el termini de votació popular per escollir els, enguany, cinc finalistes en cadascuna de les 10 categories proposades (Cultura, Educació, Corporatiu, Esports, Gastronomia, Literatura, Noves tecnologies, Personal, Política, i Format audiovisual). En les dues edicions precedents, tres foren els blocs escollits per votació popular per arribar a la final en la qual el guanyador és escollir per un jurat.

La categoria de Formats audiovisuals pretén reconèixer aquells podcasts i videoblogs de millor qualitat, un format que encara no ha acabat d’explotar a Internet però que cada dia és més popular.

I com en les edicions anteriors, Informàtica.cat també es presenta en la categoria de Noves Tecnologies, pel que ja des d’aquest moment us volem demanar el vostre vot per tirar endavant la nostra candidatura, un gest que ja a l’avançada us volem agrair. I, de la mateixa manera, també us volem demanar el vot pels altres blocs de la nostra xarxa que es presenten: Educabloc.cat i Llegirllibres.cat.

I, ara que faig esment a les votacions en la fase prèvia, dir-vos que el sistema ha canviat respecte a les dues edicions anteriors: si abans es necessitava disposar d’una adreça de correu electrònic correctament registrada i emetre el vot validant-lo des d’aquesta, enguany aquest pas ha desaparegut, i els internautes poden votar directament els blocs que prefereixin amb un simple clic de ratolí.


També podem votar les entrades individuals de cada bloc, que s’actualitzen periòdicament. En aquest cas, cada vot per una entrada individual val com 0,2 vots al conjunt del bloc, amb el que finalment cada bloc presentat obtindrà una puntuació depenent tant dels vots que hagi obtingut a tot el conjunt com els aconseguits per totes les seves entrades.

Si inicialment sembla possible saltar-se les normes que impliquen un únic vot per bloc i/o article contingut en aquest, és relativament fàcil votar vàries vegades una mateixa entrada… ara bé, l’organització ha dit que es troba en posició de detectar aquestes anomalies i castigar-ne els infractors ja sigui amb la retirada dels punts aconseguits de manera fraudulenta, o bé amb l’expulsió directa del blog afectat. Molt de compte, doncs, a fer maleses i, sobretot, estigueu atents a la fase final a partir del setembre, ja que és aquí on s’hi podrien donar les sorpreses.

Mataró succeirà a Girona i Vic (primera i segona edicions respectivament) com a ciutat que allotjarà l’entrega dels guardons en una cerimònia que es farà el dia 1 d’octubre al TecnoCampus Mataró-Maresme.

L’organització d’aquesta veritable festa de la cultura en línia catalana corre a càrrec de STIC.cat, que a més de fer de nexe d’unió entre els blocaires catalans, també té un paper actiu dins la societat civil en general participant, per exemple, en actes en els quals s’han recollit donatius per als més necessitats.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Arriba la tercera edició dels Premis Blocs Catalunya”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio