Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Internet

Crash Safari: la pàgina web que bloqueja els teus dispositus electrònics

No obris cap enllaç cap a ‘crashsafari.com’
By , on 5 de febrer de 2016

safari

Els nostres dispositius mòbils s’han convertit en l’objectiu dels hackers: poden robar-nos les dades personals o bancàries, clonar els nostres arxius o fotos íntimes per perjudcar-nos o introduir virus que fan treballar els nostres mòbils i tablets en benefici aliè. Ara, s’afegeix a la llista una nova amenaça: Crash Safari, una pàgina web amb l’únic objectiu de bloquejar els nostres terminals per fer-nos reiniciar l’aparell.

Els usuaris i experts en seguretat a Internet han alertat de la recent creació d’una pàgina web amb el nom ‘Crash Safari’, que té l’únic objectiu de bloquejar els terminals mòbils, deixant com a única opció haver de reiniciar el dispositiu per a que torni a funcionar amb normalitat. No roba dades, no inutilitza per sempre el nostre dispositiu; però si que resulta molt molest ja que satura d’informació el nostre navegador fins al punt de no poder fer res més que reiniciar-lo.

Cura amb aquesta web: “crashsafari.com”. Si t’arriba l’enllaç a través d’alguna xarxa social o aplicació de missatgeria instantània com Facebook, Twitter, WhatsApp, etc., no se t’ocorri obrir-ho perquè hauràs de reiniciar el teu telèfon. Els experts han explicat que aquesta web no infecta el telèfon o esborra les dades, sinó que està dissenyada per saturar el navegador, perquè aquest bloquegi el telèfon i obligui a un reinici. Genera text en la barra d’adreces fins que el navegador i el terminal, literalment, no són capaços de suportar-ho.

El nom de la web indica que està pensat per a Safari, el navegador dels dispositius d’Apple. No obstant això, que no s’atacudeixi fer-te el valent i confiar en que estaràs segur amb el teu dispositiu Android o entrant a aquesta web amb el teu ordinador amb Windows, els afectats per la web Crash Safari estan denunciant que també satura a altres navegadors d’altres sistemes operatius, mòbils o de sobretaula.

Com sempre, els experts ens recorden que no hem de fer cas dels enllaços que ens arriben als nostres comptes a les xarxes socials o sistemes de missatgeria instantània, com Whatsapp, procedents de desconeguts. Igualment, tampoc hem de fer click als links que els nostres contactes ens podem fer arribar, ja que es pot tractar de quelcom no voluntari. Si no estem convençuts, el millor és no obrir mai cap enllaç.

Imatge: geralt

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Crash Safari: la pàgina web que bloqueja els teus dispositus electrònics”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio