Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Cibersocietat, Internet, Noticies
Canvi de lloc i de plantejament

El BDigital Global Congress es reinventa

By , on 13 de maig de 2009
La mesa del BDigital de l'any passat

La mesa del BDigital de l'any passat. Foto: Barcelona Digital

Canvi de seu des de la Fira de Barcelona cap al Caixaforum de La Caixa, i canvi de format -un cop més- per reinventar-se en temps de crisi per a un congrés que, per primer cop en la seva dilatada història, tindrà l’accés gratuït prèvia inscripció.

La plana web del BDigital Global Congress ja exposa el què sense cap mena de dubte serà l’estrella de l’esdeveniment: la participació de la directora de la campanya de comunicació en línia del llavors candidat a la presidència dels Estats Units, Barack Obama. Rahaf Harfoush parlarà a la conferència inaugural, i tothom n’espera molt del què hagi de dir.

Barack Obama ha estat un candidat mediàtic i continua essent un president mediàtic. L’ús que el seu equip de campanya ha fet de les noves tecnologies ha estat, senzillament, impecable, i sense cap mena de dubte servirà com a exemple per a molts altres candidats en molts països del món. Facebook ha estat un camp clau per a aquesta batalla electiva, i són moltes les veus que diuen que la històrica elecció deu molt a la popular xarxa social.

Harfoush es veurà flanquejada en l’acte inaugural per Antoni Massanell, President de Barcelona Digital Centre Tecnològic, Jordi Ausàs, Conseller de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, Carme Botifoll, Directora General d’ACC1Ó CIDEM/COPCA de la Generalitatt de Catalunya, i Jordi William Carnes, Tercer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona.

La nova estructura del BDigital deixa de banda la multiplicitat de temes i conferències d’edicions passades per a centrar-se en només quatre temàtiques (una per a cada dia del congrés), tot comprimint l’horari a una jornada intensiva que començarà a les 9:30 i acabarà a les 14:00. Enguany, els quatre eixos que mouran el congrés seran la Societat del Coneixement, Seguretat, Mobilitat, i Salut. De totes aquestes àrees, dues conferències separades per un coffe-break. El programa es pot consultar a la mateixa web de l’esdeveniment.

Una altra novetat de les destacables és el canvi de localització. Fins ara, el congrés es venia celebrant al Palau de Congressos de Barcelona, edifici que es troba al recinte de la Fira de Barcelona, a l’Avinguda Maria Cristina, però enguany passa al CaixaForum de “La Caixa”, no gaire lluny de la seva ubicació tradicional. No deixa de semblar-me curiós que, en plena crisi financera, un congrés d’aquest tipus passi a una instal·lació depenent d’una entitat financera…

El tradicional sopar de cloenda canvia per convertir-se en un còctel de despedida a mitja tarda, i la cerimònia d’entrega dels premis es durà a terme en l’acte i conferència inaugurals.

Els que hi vulgueu anar, ja us podeu espavilar a inscriure-us, comptant que, a més, enguany l’accés és gratuït per primer cop en tota la història del BDigital, antic Internet Global Congress.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El BDigital Global Congress es reinventa”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio