Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Internet

El boom dels packs tecnològics

Internet, televisió i trucades en una sola companyia i tarifa
By , on 29 de juny de 2010

Segur que el teu gat hi dorm molt bé, però ja és hora que el facis servir per allò que va ser pensat

ADSL + Trucades + TV + Linea. Ara tot això és possible, qui ho anava a dir! La revolució digital ha arribat a tants aspectes de la nostra quotidianitat que la necessitat d’unificar tot plegat començava a ser urgent. Més encara quan les companyies que ofereixen aquests serveis són sempre les mateixes, de tal manera que sovint tenim un monopoli a casa tarificat per separat. Un autèntic caos. Per evitar aquest fet i, a més, assegurar que molts usuaris optaran així per un sol operador en lloc d’adaptar cada servei a qui l’ofereix a millor preu, les empreses han començat a oferir tarifes conjuntes a cost de ganga.

Com era d’esperar, la lluita per donar al consumidor les millors ofertes d’internet i del pack sencer s’han començat a multiplicar. De moment sembla que la companyia taronja, Orange, porta la davantera. De fet, ara ens ofereix el pack sencer per només 20,95€ al mes durant els primers 6 mesos i 34,95€ en endavant. Ens ho mirem com ens ho mirem, és un preu inferior al que ofereixen altres operadors. Per si això fos poc, la tarifa inclou un munt d’extres que no deixaran indiferent a ningú. Un kit d’internet mòbil gratuït, trucades gratis al número Orange que el client esculli per la resta de la seva vida, el canal Gol TV gratuït fins al setembre i 63 canals de televisió per gaudir. Per no perdre’s ni un sol detall del Mundial de Futbol, ni del millor cinema, ni de les millors sèries i propostes d’oci.

És una manera com qualsevol altra de donar-ho tot a canvi de molt poc; una opció necessaria en una realitat en la que cada cop tenen més protagonisme les televisions de pagament, la velocitat de baixada a la xarxa resulta essencial per poder gaudir d’internet com déu mana i les ofertes en trucades són cada cop més assequibles i a l’abast de tothom. Però sempre es pot renunciar a una part del tot i adaptar els packs d’oferta a les nostres necessitats.

Posem el cas, per exemple, que la televisió no és la nostra passió i que mai no hem tingut interès pel futbol, ni per les estrenes cinematogràfiques. O que ens agrada sense ser-ne fanàtics, amb la qual cosa ja en tenim prou amb la TDT bàsica i baixant a veure els partits al bar i les pel·lícules al cinema més proper. En aquest cas, podem obtenir tot el que hem esmentat abans exceptuant el servei de tv per només 13,95 € al mes. Això significa, per estalviar-vos el tràngol de fer números, un estalvi de 250 € l’any en comparació a la tarifa que ofereix Movistar. Tal i com està l’economia del nostre país i la de totes les famílies, no cal pensar-s’ho ni un moment. A més, un preu de ganga no necessàriament significa una renuncia. Orange ofereix per aquesta tarifa ADSL max. velocitat. Ni més ni menys que 20 MB de baixada i 1 de pujada; exactament el mateix que si contractem el pack que inclou televisió.

De la mateixa manera, també podem fer-nos un pack televisiu a mida i deixar el tema d’internet a banda. Una opció molt habitual si som gent que només utilitza l’ordinador a la feina o que ni tan sols el fem servir. De fet, aquest darrer cas és el paradigmàtic quan ens referim a persones d’una certa edad. Aquests casos tenen servei propi. Per 14,95 € al mes és possible aconseguir un pack de TV ampliat amb un descompte del 50% durant els dos primers mesos. La Fox, Calle 13, Paramount Comedy, Syfy, AXN, Discovery Channel o tres canals diferents de Disney Channel. Segur que tots aquests noms us sonen, doncs són els que disposen d’una millor oferta en sèries, entreteniment, programació infantil i documentals. Tot plegat al nostre abast pel que costa una entrada de cinema en 3D i un bon bol de crispetes.

El kit d'Orange que ho inclou tot, per 20,95€ al mes

Més enllà d’aquestes ofertes, en trobem moltes més. Combinacions infinites capaces d’adaptar-se a qualsevol persona i cas. ADSL + trucades, ADSL + internet al mòbil, ADSL + Digital Plus… Sigui el que sigui el que necessitis, existirà una combinació amb oferta inclosa durant els primers mesos de contracte. Perquè passis un estiu sense cap mena de preocupació.

Com aconseguir-ho, tot plegat? Quina es la estratègia que permet l’abaratiment dels preus? També internet és la resposta en aquest cas, com de ben segur ja heu observat els darrers mesos. Moltes companyies, sigui quin sigui el sector al que pertanyen, posen a disposició del client suculents descomptes si contracta qualsevol servei a través de la xarxa. De fet, jo mateixa em vaig estalviar 10€ en la renovació del meu mòbil Orange fa un parell de mesos. Còmode per a l’empresa, doncs s’estalvia personal i allibera gentades de les botigues. I còmode per a tu, doncs pots aconseguir tot allò que desitgis amb un parell de clics i rebre-ho a casa. Això és aplicable a tants sectors que ara qualsevol pot dedicar una jornada sencera a comprar sense haver de sortir de casa. Roba, cosmètics, tecnologia i fins i tot demanar una pizza per dinar. Si sumem el valor dels descomptes que suposa tot plegat, potser ens trobem al final del dia que hem gastat un 50% menys del que hauríem si haguéssim anat al centre comercial.

El mercat competitiu ho és cada cop més, una tendencia que s’incrementa quan la crisis obliga a alguns usuaris a replantejar-se necessitats i capricis. Però, a quin renunciar? Per què fer-ho? Aprofita l’ocasió i passa un estiu inoblidable amb les millors ofertes, doncs tot just ara és el boom i potser no torni a sorgir una oportunitat tan bona. Nosaltres hem apostat per Orange per considerar que és qui ofereix la millor relació qualitat- preu, però et convidem a trobar la teva opció ideal i renovar-te d’una vegada per totes. Perquè prou dura és la vida com per haver de renúnciar als petits luxes i comoditats.

Foto: | indoor | per arquera a Flickr.com

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El boom dels packs tecnològics”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio