Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Cibersocietat, Internet
És gratuït fins a final d'any

El Carnet Jove ja es pot sol·licitar en línia

S'adapta a les noves tecnologies obrint compte a Facebook per estar en contacte més directe amb els internautes
By , on 5 de novembre de 2010

El Carnet Jove. Imatge gentilesa de la Generalitat de Catalunya

Una de les ‘institucions’ establertes en aquest país al llarg dels darrers anys és el Carnet Jove, una iniciativa que podem considerar capdavantera a nivell europeu i que gaudeix de gran acceptació i reconeixement al nostre país, tot plegat mercès als grans avantatges que proporciona al seu posseïdor.

En quatre ratlles, aquest carnet proporciona al seu posseïdor (que ha de tenir entre 18 i 29 anys) una sèrie d’avantatges i descomptes, especialment en temes culturals i esportius. Així, entrades per a representacions teatrals, museus, cinemes, partits de futbol o bàsquet, viatges, són, entre moltes altres, coses de les que una persona amb el Carnet Jove pot gaudir amb millor preu que qualsevol altre. Fins i tot una assegurança de viatge està a l’abast del posseïdor.

Enguany, l’entitat responsable d’aquesta iniciativa ha llançat una campanya online per la qual qui es faci el Carnet abans de final d’any (afanyeu-vos! que ja queda poc…) tindrà la quota d’aquest any gratis. És una bona mesura per potenciar l’adopció de les noves tecnologies i, sobretot, l’ús d’Internet com un canal habitual per a realitzar gestions d’aquest tipus entre els més joves, precisament el públic més permeable als nous mitjans i iniciatives.

La sol·licitud del carnet es pot fer a través de la seva pàgina web, o bé del seu perfil a Facebook.

Sense deixar l’àmbit tecnològic i el mateix Carnet Jove, els maquers que el posseeixin podran gaudir també de descomptes en la nova App Store del Carnet Jove per a comprar material de la casa de la pometa mossegada amb fins a un 10% de descompte a més d’altres avantatges com l’enviament gratuït a domicili a partir d’una certa quantitat o encara més descompte en l’adquisició de programari (fins a un 18%).

Òbviament, a la pàgina web del Carnet podreu trobar-hi la relació de tots els avantatges degudament classificats, per a què trobar-los (ja sigui des del mòbil o des d’un ordinador de sobretaula) sigui una feina trivial.

Per a aquells internautes que sigueu més aficionats al vídeo, el Carnet Jove també té un canal oficial a YouTube, on hi podreu trobar els anuncis publicitaris a més de vídeos d’algunes de les activitats i espectacles en els quals els posseïdors del carnet han gaudit d’avantatges i descomptes.

En definitiva, doncs, tenim una iniciativa que busca fomentar que la gent jove potencii l’ús de les noves tecnologies en general i d’Internet en particular per a realitzar gestions que, fins ara, havien de fer presencialment en alguna oficina.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El Carnet Jove ja es pot sol·licitar en línia”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio