Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Internet, Mòbils, Noticies

Facebook al mòbil

El model W705 de Sony Ericsson inclou una aplicació client per accedir a la popular xarxa social
By , on 20 de abril de 2009
La xarxa social líder en el món; ara encara més fàcil usar-la des del mòbil

La xarxa social líder en el món; ara encara més fàcil usar-la des del mòbil

Sony Ericsson i Telefónica han presentat recentment el nou model W705 del fabricant sueco-japonès, que inclou com a gran novetat una aplicació per accedir directament al nostre compte de Facebook i poder-lo gestionar. Això demostra la importància creixent de les xarxes socials en general i de Facebook en particular, de la qual en parlàvem tot just fa uns dies.

El nou telèfon de Sony Ericsson té l’empremta de qualitat de la companyia conjunta formada pel fabricant suec de material de telefonia i el gegant de l’electrònica japonès, i que es nota en unes altes prestacions d’àudio i vídeo.

Però sens dubte, el què més crida l’atenció és que incorpora un accés directe a la xarxa social líder a Espanya i al món; no en va, Facebook ocupa la cinquena posició entre els llocs més visitats d’Internet segons el rànquing d’Alexa.

El Sony-Ericsson W705

El Sony-Ericsson W705

Evidentment, i per acompanyar un terminal que està pensat per passar-se tot el dia connectat a la Xarxa de xarxes, s’ha afegit una tarifa plana d’accés a baix cost per 10 Euros mensuals, el què no està gens malament pels temps que corren, incloses les limitacions (que si no recordo malament estan en el típic giga de transferència que totes les operadores estan oferint).

L’aplicació que permet l’accés a Facebook ens facilita la realització de qualsevol tasca dins la xarxa social que podríem fer amb un ordinador de sobretaula: des de canviar la frase del perfil fins a pujar fotografies, passant per visitar els perfils dels nostres contactes o afegir noves amistats. El posicionament de Sony-Ericsson davant del fet que l’accés a xarxes socials en mobilitat està augmentant vertiginosament i pujarà més encara en el futur és clar: es tracta de pujar al carro ara que tot just està arrencant.

De moment, aquest producte s’ha llançat en exclusiva a Espanya, tot i que no crec que trigui gaire en estendre’s per la resta del món aprofitant la popularitat de Facebook, començant per l’Amèrica Llatina.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Facebook al mòbil”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio