Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Internet

‘Facebook Messenger’ serà del tot disponible a finals d’any

Facebook Messenger és una aplicació que podria desbancar a Whatsapp
By , on 16 de desembre de 2013

La innovació s’ha convertit avui en dia en la màxima de les principals companyies que operen amb les noves tecnologies, entre elles, Facebook, el gegant de les xarxes socials. Per seguir a la cresta de l’onada, la plataforma ha llançat ‘Facebook Messenger’, una aplicació de missatgeria instantània per a telefonia mòbil Android i iOS que te per objectiu prendre la supremacia a WhatsApp, Viver i Line.

La proposta de Facebook Messenger es disposar d’una aplicació de missatgeria instantània basada en el número de telèfon de l’usuari de la xarxa social. S’espera que a finals de desembre d’aquest any la nova aplicació estigui disponible a tot el públic, però fins al moment només l’han pogut descarregar usuaris de determinats tipus de telèfons intel·ligents o ‘smartphone’ amb sistema operatiu Android e iOS.

L’avantatge que comporta el sistema de missatgeria instantània de Facebook es que detecta automàticament la existència prèvia de laaplicació de Facebook i la conta del propietari del telèfon a la xarxa creada per Mark Zuckerberg. En canvi, la principal crítica a aquesta ‘App’ és que, en cas que el propietari del telèfon no disposi d’un perfil d’usuari a aquesta xarxa social, haurà d’accedir a la pàgina principal i fer-se’n usuari. Per últim, el programa demana proporcionar el número de telèfon mòbil i introduir un codi de confirmació que arriba a través de SMS.

L’aplicació per a ‘smartphones’ mostra una llista amb els amics de l’usuari que també disposen de Facebook Messenger. A més, la nova versió del programa crea una llista de totes les persones de l’agenda del telèfon que també utilitzin aquesta aplicació, encara que no figurin entre les amistats de Facebook. D’aquesta forma, es facilita la comunicació entre els usuaris al combinar la llista d’amistats de Facebook i l’agenda telefònica.

Agregar un contacte nou a Facebook Messenger també es bufar i fer ampolles, ja que només és necessari introduir el seu número de telèfon (com bé passa amb altres sistemes de missatgeria instantània), operació per la qual no és necessari buscar el seu perfil a la xarxa social ni tampoc afegir-lo al grup d’amistats. El principal atractiu d’aquesta aplicació és la facilitat per comunicar-se i agrupar els contactes l’agenda telefònica i les amistats de Facebook en un únic espai.

Les característiques del sistema de missatgeria per telefonia mòbil de Facebook el converteixen en un competidor directe de les altres aplicacions gratuïts i semi-gratuïts com WhatsApp, Viver i Line. Segons apunten els experts en noves tecnologies, es tracta d’un competidor important ja que la plataforma té més de 1.000 milions d’usuraris registrats; com a dada, la popular WhatsApp només disposa de 300 milions d’usuaris actius al mes.

Imatge: Johan Larsson

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “‘Facebook Messenger’ serà del tot disponible a finals d’any”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio