Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Internet

Google presenta YouTube Kids, la plataforma adaptada als infants

Els nens només podran accedir a continguts adequats
By , on 13 de març de 2015

Google ha estrenat aquest dilluns 23 de febrer la seva versió de YouTube per a nens: YouTube Kids, la versió amb continguts infantils per a que els nens puguin navegar per la plataforma de vídeos sense la supervisió paterna. De moment, l’aplicació està solament disponible per dispositius Andrioid però s’espera que la companyia nord-americana també ofereixi la versió de YouTube per a nens per a altres sistemes operatius.

L’aplicació llançada per Google compta amb una gran biblioteca de vídeos que han passat prèviament un filtre i que, per tant, són continguts audiovisuals apropiats per a nens de totes les edats. Els pares i els més petits de la casa podran veure, per exemple, vídeos de sèries infantils com ‘Pocoyó’, ‘El tren Thomas’, o els canals de ‘DreamWorks’ o ‘Barri Sèsam’.

El disseny d’aquesta nova versió per a nens està bastant en un model al de l’aplicació que coneixem els adults. L’aparença de l’aplicació Youtube Kids compta amb quatre botons en la part superior entre els quals es troba una televisió, on podran veure vídeos de programes de televisió; una ràdio per a vídeos musicals, una bombeta des d’on accedir a programes educatius, i uns prismàtics per explorar els vídeos més populars.

Els nens a cap moment podran accedir a contingut inadequat per a la seva edat, ja que l’app de Google YouTube Kids compta amb un filtre que evita que es puguin realitzar aquest tipus de cerques. A tot moment, els pares també podran controlar el temps que passen els nens en la ‘app’ establint, a través d’una contrasenya, un límit de temps. D’aquesta forma, els nens només podran veure vídeos a través de dispositius mòbils el temps que estableixin els pares, respectant la seva autoritat.

Tanmateix, els nens podran usar la veu per buscar el contingut dels seus programes preferits, ja que la majoria dels petits no sap teclejar. Així doncs, l’aplicació permet als pares deixar als menuts de la casa navegar lliurement a través de la xarxa de vídeos de YouTube, ja que només podran accedir a contingut adreçat a aquest col•lectiu; i, alhora, facilita la navegació els menuts de la casa amb eines pensades especialment per a ells.

No és l’única novetat que te Google preparada per a un públic infantil. Amb els petits de la casa com a grans consumidors d’Internet i els seus continguts, la companyia de Mountain View està preparant una versió per a nens del seu cercador. Segons fonts de l’empresa, amb el cercador per a nens seria més fàcil trobar contingut concorde a la seva edat. A més, Google també té en marxa el projecte ‘Open Roberta’ a Alemanya, que el seu objectiu és que els nens aprenguin a programar amb robots.

Imatge: bruno.padilha

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Google presenta YouTube Kids, la plataforma adaptada als infants”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio