Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Internet

Juga a poker online amb Bwin

Mil i una opcions per a jugar a la xarxa
By , on 20 de gener de 2010
Bwin, poker online segur

Bwin, poker online segur

Les millores informàtiques de les darreres dècades han anat a una velocitat de vertígen, encara que els especialistes potser pensaran que encara es podria haber evolucionat més -mitjans n’hi ha de sobres-. Una de les grans creacions de la societat de la informació i la comunicació amb el pas dels anys ha estat l’anomenada web 2.0, un concepte que es refereix al fet que la relació entre pàgines web i usuari ha passat de ser unidireccional a ser bidireccional.

L’usuari cada cop nodreix de més confinguts la xarxa, un fet molt enriquidor que ha crescut en diversos àmbits. Per exemple, el creixement dels blogs és un clar exemple de web 2.0, amb uns usuaris que comenten i es fan partíceps de cada article publicat. El mateix succeeix amb les xarxes socials, un autèntic fenomen de masses que fa que els usuaris comparteixin contingut a la xarxa.

Avui us volem parlar d’un fenomen també fruit d’aquesta participació de l’usuari a la xarxa, els jocs online. Si estavem acostumats a jugar al nostre PC contra la ‘màquina del joc’, ara podem jugar en directe contra altres usuaris i mesurar qui és millor. Entre els molts jocs online que existeixen, el poker ha esdevingut un dels més atractius per a molts jugadors, que fins i tot han après del joc a la vegada que jugaven amb desconeguts o amics. No vol dir que hagin de jugar-se els diners, hi ha opcions de jugar sense diners pel mig.

Una bona proposta per a iniciar-se en el poker online es Bwin. Estem parlant d’una de les cases d’apostes i jocs online més importants del món, cosa que ens transmet una gran seguretat. Durant les 24 hores del dia podràs apuntar-te als jocs de poker a Bwin en les diferents modalitats i categories.

Diferents modalitat de joc

Diferents modalitat de joc

Si no en saps sempre pots començar per un free-roll, on no hauràs de pagar, i després seguir amb altres torneigs on hauràs de pagar una quantitat fixa anomenada buy-in per a poder participar. Pensa que molts dels grans jugadors de poker utilitzen la modalitat online per a entrenar, però serà difícil que t’hi trobis a una taula amb ells a menys que vagis als torneigs més cotitzats.

També podrás escollir entre un torneig Sit&Go, en el qual hi ha una quantitat fixada de jugadors. Un cop aquesta quantitat està plena ja no podràs accedir. L’altra opció són els torneigs programats. Es posa dia i hora del torneig i hi poden accedir tantes persones com vulguin. Quan és l’hora participen tots en diferents taules fins arribar al final, i el premi acostuma a ser prou interessant. I no penseu que els torneigs gratuits estan exempts de premi, a la vegada que jugueu també podeu guanyar diners.

Per a aprendre millor també compteu amb l’escola de poker Bwin, on us aniran ensenyant les passes més importants per a dominar aquest joc. A tot això podem unir un software interessant i uns gràfics prou treballats tenint en compte que és un joc sobre la taula. Us hi animeu? Mai és tard per a aprendre, si no que li diguin a Leo Margets, jugadora catalana i actual 27º del món que fa cinc anys no tenia ni idea de jugar i ara és un referent. Però, sobretot, diverteix-te.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Juga a poker online amb Bwin”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio