Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Internet

Marissa Mayer, nova CEO de Yahoo!

L’executiva ha estat durant els últims anys una de les cares més visibles de Google
By , on 17 de juliol de 2012

Yahoo! pren la iniciativa en la seva competició amb Google i presenta a Marissa Mayer com a CEO de la companyia. L’executiva va ser la primera treballadora de Google i ha estat durant anys una de les cares més visibles de l’empresa.

L'executiva té un currículum envejable

Sota el seu càrrec va a arribar a estar el desenvolupament del cercador, Google News i Google Images. Tot i així, en els últims mesos la seva carrera professional va sofrir un retrocés, quan Larry Page, CEO de Google, la relegà a Google Maps. Un fet que segurament ha facilitat la sortida de Mayer de Google.

Per la seva part, Yahoo! comunicà a través d’una nota de premsa que la contractació de Mayer significa un “renovat punt de vista per l’innovació de productes amb l’objecte d’impulsar l’experiència de l’usuari i dels ingressos en publicitat”. De la mateixa forma, amb la incorporació de l’executiva espera consolidar la seva cúpula directiva, en crisi des de fa uns anys. I és que per Yahoo! es tracta de la cinquena CEO en cinc anys, una xifra molt negativa per l’empresa, que deixa patent la incapacitat per mantenir aquest lloc estable.

Marissa Mayer ha declarat estar “honrada i encantada de liderar Yahoo!, destí de més de 700 milions d’usuaris”. Es va incorporar a Google el 1999, quan l’empresa començava a despuntar, i de des de llavors ha demostrat ser una “líder visionaria”, segons ha declarat el cofundador de Yahoo!, David Filo, així com una experimentada en el disseny de les millors estratègies de Silicon Valley. Té un màster en ciències de la computació per la Universitat de Standford i és especialista en Intel•ligència Artificial; a més, està acreditada com inventora en aquest camp, doncs és propietària d’algunes patents. Un perfil únic que sembla encaixar perfectament amb el que Yahoo! estava buscant. De fet, després del seu nomenament, les accions de l’empresa van pujar quasi un 2%.

L’executiva va twittear ahir que estava “molt emocionada” amb el nou projecte així com amb el pròxim naixement del seu fill; i és que Mayer està embarassada, un estat que no ha parat ni per un segon les intencions de Yahoo! de contractar-la. Veurem en els pròxims mesos si la primera enginyera de Google serà capaç de treure del pou en el que està a Yahoo! Uns fets als que no els hi falta ironia.

Quina és la teva opinió al respecte? Creus que Marissa Mayer, igual que va fer Steve Jobs, serà capaç de canviar el rumb d’una empresa?

Imatge | Olivier Ezrraty

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Marissa Mayer, nova CEO de Yahoo!”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio