Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Internet

Microsoft no oferirà més actualitzacions a les versions 8, 9 i 10 d’Internet Explorer

La companyia no llançarà millores de seguretat
By , on 8 de gener de 2016
Chrome, Firefox, Explorer

Els principals navegadors d’Internet: Chrome, Firefox, Explorer

explorer

Microsoft ha anunciat que deixarà d’oferir actualitzacions de seguretat per a les versions 8,9 i 10 d’Internet Explorer a partir del proper dia 12 de gener. Aquesta decisió de Microsoft afectarà a tots aquells usuaris que disposin de les versions més antigues del seu navegador, quelcom que els podrà deixar desprotegits davant dels atacs a la seva privacitat.

La negativa de Microsoft de continuar oferint actualitzacions de seguretat per a Internet Explorer en versió 8, 9 i 10 provocarà que es pugui posar en perill la privadesa dels seus usuaris i la integritat dels ordinadors on es trobin instal•lats. És per això pel que la companyia ha recomanat en un comunicat que les persones que encara fan ús de les versions 8, 9 i 10 instal•lin la versió 11 del navegador per conservar les seves dades més segures.

A partir del dimarts 12 de gener, Microsoft deixarà de realitzar actualitzacions de seguretat, correccions de compatibilitat i suport tècnic en Windows 7, Windows 8.1 i el nou Windows 10 en aquestes versions anteriors del navegadors de la companyia. Amb tot això, la multinacional nord-americana assegura que els usuaris que segueixin utilitzant les versions d’Internet Explorer 8, 9 i 10 quedaran exposats a possibles amenaces que puguin posar en perill la privadesa dels seus usuaris i la integritat dels ordinadors on estiguin instal•lats.

En el cas de no voler actualitzar el navegador, la companyia ha recordat als usuaris que la falta d’actualitzacions de seguretat específiques per a la seva versió d’Internet Explorer poden ajudar a exposar les seves dades personals. Val a dir que el robatori de dades dels individus és cada cop més comú gràcies al mal us i la baixa protecció de la privacitat que mantenen alguns usuaris poc cauts.

L’actualització a Internet Explorer 11 és automàtica per als usuaris domèstics, els qui haurien de comptar amb aquesta versió. No saps com fer-ho? Solament has d’actualitzar la versió del teu navegador Internet Explorer des del Panell de Control i anar seguint els passos, com ha indicat Microsoft en un comunicat. Per a les empreses que depenen de les versions que quedaran sense suport, la companyia ha facilitat una sèrie d’eines, a les quals accedir des de la web on ha publicat el document amb la noticia.

Imatge: geralt

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Microsoft no oferirà més actualitzacions a les versions 8, 9 i 10 d’Internet Explorer”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio