Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Internet

Spotify estrena nova aparença

El portal de música té ara un aspecte més elegant i funcional
By , on 8 de abril de 2014

La plataforma per escolar música en ‘streaming’ Spotify ha fet aquesta setmana el major canvi en el disseny mai registrat en la pàgina web, i tant per a la versió web com per a l’aplicació mòbil. El nou aspecte del servei de música ara llueix una interfície més simplificada, “elegant” i de tons foscos. A més, ha inaugurat una secció anomenada ‘La teva música’.

Des que Spotify es va estrenar a l’octubre de 2008 els seus usuaris no havien experimentat un canvi en el disseny tan radical com el que s’ha fet en aquesta ocasió. Ara, la nova interfície de Spotify és molt més clara i la tipografia més gran, però en realitat el redisseny es pot traduir en una simplificació general del contingut, doncs s’han eliminat molts elements gràfics i funcions per facilitat la navegació a la pàgina web i també disposar d’un disseny més atractiu a l’ull dels seus usuaris.

El portal de música sense descàrregues es caracteritzarà a partir d’ara pel color negre de fons, que fa que aquest sigui “el Spotify més elegant de tots els temps”, ha explicat la companyia en un comunicat de premsa. Segons han explicat, han fet aquests canvis basant-se en les opinions dels usuaris, que havien traslladat les seves queixes als responsables de la plataforma per escolar música sobre l’aspecte de la pàgina per a ordinador i per a dispositius mòbils.

D’altra banda, una de les novetats que ha incorporat la plataforma Spotify aprofitant el nou disseny és l’opció ‘La teva música’ en substitució de la pestanya de ‘Destacada’, on l’usuari seleccionava les seves cançons favorites. En l’apartat de ‘La teva música’, les pistes preferides dels usuaris apareixen ordenades per categories, fe que ajuda a manejar millor aquest llistat que amb l’opció anterior. A més, Spotify ha millorat el seu cercador i la recomanació de contingut personalitzat; també una de les demandes habituals entre els seus usuaris.

Així doncs, Spotify compta amb una aparença més elegant i atractiva per a ordinador, tabletes i ‘smartphones’; una interfície més adequada als gustos dels usuaris de la plataforma per escolar música sense descarrega. A més, els responsables de l’empresa han incorporat l’apartat de ‘La teva música’, que permet gestionar d’una forma més fàcil i còmode les cançons preferides de cada usuari, millorant notablement l’experiència a la pàgina.

Imatge: Johan Larsson

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Spotify estrena nova aparença”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio