Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Internet

Spotify supera els 60 milions d’usuaris actius

La plataforma disposa de 12,5 milions d’usuaris de pagament
By , on 22 de gener de 2015

El client de Spotify. Imatge: Guillem Alsina

El servei de música en ‘streaming’ Spotify ha anunciat que actualment compta amb 60 milions d’usuaris actius, dels quals, s’ha aconseguit superar els 15 milions de subscriptors de pagament; segons ha anunciat la pròpia companyia en un comunicat. Les bones xifres han estat influïdes per campanyes i promocions agressives per captar més usuaris als Estats Units, que encara ara estan en actiu.

La plataforma Spotify té 10 milions d’usuaris nous més que l’última vegada que va publicar les seves xifres. Per aquelles dates, la companyia disposava d’un total de 12,5 milions d’usuaris premium i 50 milions d’usuaris gratuïts. Les bones dades publicades per la companyia mostren que encara són molts els usuaris que escolten música gratis, malgrat haver d’aguantar interrupcions publicitàries que res tenen a veure amb els nostres gustos cada poques cançons.

A més, l’augment del nombre d’usuaris premium i gratuïts reconforten a la companyia amb el servei de música més popular del món, malgrat comptar amb grans rivals com Deezer o el servei de subscripció Rhapsody. Sobre aquest aspecte, el nou any suposarà que Sopotify presenti batalla a una creixent competència de rivals amb molt prestigi com Google i Apple, que també està fent els seus passos en el món de la música en streaming.

Aquest nou any 2015 apunta a que serà un any crucial per Spotify, i no només en termes de beneficis o pèrdues per a l’empresa; sinó respecte a les crítiques que ha generat aquest servei entre artistes i compositors. Concretament al novembre del passat any arran del conflicte amb l’artista Taylor Swift, qui va anunciar la retirada de les seves cançons del servei. I no són pocs els artistes qui critiquen que Spotify paga poc

No obstant això, les seves agressives campanyes publicitàries dels Estats Units han fet la seva feina, aconseguint 10 milions més d’usuaris. Les promocions més populars van consistir en oferir tres mesos de subscripció premium per un preu simbòlic de 99 cèntims o la presentació d’un “Pla familiar” el passat mes de novembre, pel qual els subscriptors podien afegir fins a quatre membres de la família amb els seus propis comptes en el servei per 5 dòlars mensuals. Un cop finalitzin aquestes campanyes i promocions, caldrà veure els usuaris que romanen actius al servei de música en streaming.

Imatge: Sorosh

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Spotify supera els 60 milions d’usuaris actius”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio